Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Ψάχνει νίκη ελπίδας με Μπράγκα η ΑΕΚ - Αλλαγές σε όλες τις γραμμές ο Καρέρα

 


Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για την ΑΕΚ στην Ευρώπη, με τους κιτρινόμαυρους να μη θέλουν να έχει την ίδια κατάληξη με τον αγώνα κόντρα στη Ζόρια.

ΗΈνωση υποδέχεται απόψε (19:55) στο Ολυμπιακό Στάδιο την Μπράγκα για την 5η αγωνιστική του Europa League, σ’ ένα ματς must win.

Η εντός έδρας συντριβή από την Ζόρια έχει φέρει στα… σχοινιά την ΑΕΚ, η οποία δεν έχει άλλα περιθώρια. Μοναδικός στόχος στο σημερινό παιχνίδι είναι το τρίποντο, έτσι ώστε να διατηρηθούν ζωντανές οι όποιες ελπίδες υπάρχουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Σαφώς και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα. Ωστόσο, όσο ζει, ελπίζει. Η Μπράγκα βρίσκεται στους 7 βαθμούς και η ΑΕΚ στους 3, με τη Λέστερ (απέσπασε ισοπαλία στην Πορτογαλία στις καθυστερήσεις) να την κρατάει στο παιχνίδι μέχρι τέλους.

Στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, η Ένωση γνώρισε «βαριά» ήττα (3-0), με τον δικέφαλο να θέλει απόψε να σπάσει και την… κατάρα των δέκα χρόνων χωρίς τρίποντο σε εντός έδρας αγώνες στους ευρωπαϊκούς ομίλους.

Ο Μάσιμο Καρέρα χαμογελά, καθώς θα έχει στη διάθεσή του και τον Λιβάι Γκαρσία που επέστρεψε στην αποστολή μετά από δύο μήνες. Ο 23χρονος εξτρέμ άφησε πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, φωνάζοντας και πάλι παρών.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λόπες και Τσιγκρίνσκι που είναι τραυματίες, ενώ τιμωρημένος είναι ο Σάκχοφ και εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Παουλίνιο και Σιμάνσκι.

Με αυτά τα δεδομένα, προσανατολίζεται σε ένα σύστημα 4-2-3-1.

Ο Τσιντώτας θα υπερασπιστεί την κιτρινόμαυρη εστία, με τους Χνιντ και Νεντελτσιάρου να παίρνουν θέση στο κέντρο της άμυνας. Μπακάκης και Ινσούα θα είναι τα δύο μπακ, με τους Γαλανόπουλο και Σιμόες να βρίσκονται στον άξονα.

Ο Κρίστιτσιτς αναμένεται να προστατευθεί, καθώς είχε κάποιες ενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες και έκανε συντηρητικό πρόγραμμα.

Στα «φτερά» της επίθεσης θα βρεθούν οι Λιβάγια και Αλμπάνης, με τον Μάνταλο να αναμένεται να πάρει θέση πίσω από τον Ολιβέιρα.

Η Μπράγκα, από τη μεριά της, θα ξεκινήσει με τους Ματέους, Εσγάιο, Κάρμο, Βιάνα, Σεκέιρα, Κάστρο, Χόρτα, Μεδέιρος, Γκαλένο, Φρανσέγιο και Παουλίνιο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βούλγαρος Καμπάκοφ, με βοηθούς τους Μαργαρίτοφ, Βάλκοφ και τέταρτο τον Στάινοφ.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου