Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ - Η πιθανή ενδεκάδα με Ομόνοια

 


Στις νίκες θέλει να επιστρέψει απόψε (22:00) ο ΠΑΟΚ, έπειτα από την ήττα στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν την προηγούμενη Πέμπτη.

Οι ασπρόμαυροι αντιμετωπίζουν στην Κύπρο την Ομόνοια για την 5η αγωνιστική του Europa League και θέλουν να πάρουν τη μία από τις δύο νίκες που χρειάζονται για να περάσουν στους «32» της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Με δύο τρίποντα η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία παίρνει σίγουρα το εισιτήριο της πρόκρισης, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ουρουγουανός τεχνικός έκανε τις δοκιμές και φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα.

Πιθανότατα, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ θα παίξει με 4-3-2-1 και τους Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Βαρέλα, Γιαννούλη, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τζόλη και Σφιντέρσκι.

Εκτός για τον Δικέφαλο του Βορρά είναι οι Βιεϊρίνια (δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα) και Αουγκούστο (είναι τιμωρημένος).

Όσο για την Ομόνοια, η ενδεκάδα της αναμένεται να έχει σημαντικές αλλαγές και να αποτελείται από τους Φαμπιάνο, Χουμποτστάν, Λούφτνερ, Λανγκ, Κίκο, Σέχου, Κουσουλό, Τζιανή, Ασαντέ, Παπουλή και Ντούρις.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Άγγλος Πόουσουν, με βοηθούς τους Μπετς και Χάσιν και τέταρτο τον Μάντλεϊ.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου