Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Καλό και ευλογημένο να είναι το 2018...

Αποτέλεσμα εικόνας για για μια ευλογημενη χρονια
Ευλογημένο και φωτισμένο να είναι το νέο έτος (2018) για όλο τον κόσμο. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας το νέο έτος να φέρει στον κόσμο την κατά Χριστόν ευτυχία και η αγάπη μεταξύ των ανθρώπων να δυναμώσει.
Ο Χριστός η Παναγία και οι Άγιοι μας να είναι πάντα δίπλα μας και να προσευχόμαστε να μας δίνουν δύναμη και φώτιση. Στην δύσκολη αυτή εποχή που ζούμε το έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Βλέπουμε σε τι σημείο έχουμε φτάσει ως κοινωνία και για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς πρέπει να έχουμε πάντα στην προσευχή μας και την καρδιά μας τους Αγίους μας και την Παναγία μας ως μεσίτες και πρεσβευτές.
Να είμαστε άγρυπνοι και πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα σαν στρατιώτες του Χριστού. Στα δύσκολα αυτά χρόνια η πίστη στον Χριστό πρέπει να είναι ο λύχνος που θα μας καθοδηγεί και θα μένει πάντα αναμμένος. 
Ευχόμαστε το νέο έτος να είναι το έτος της λευτεριάς και της αναγέννησης της Ελλάδας αλλά και όλου του κόσμου, ενός κόσμου ταλαιπωρημένου που έχει χάσει το πραγματικό νόημα της ύπαρξης του, μακρυά από τον Χριστό. Η ελπίδα μας να είναι πάντα στο Όνομα του Κυρίου… τη μοναδική ελπίδα που δεν πρόκειται να σε προδώσει ποτέ.
Καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και φώτιση σε όλον τον κόσμο, με την ελπίδα αυτή η χρονιά να είναι χρονιά πνευματικής αναγέννησης για όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου