Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ για Δευτέρα 7/10

 

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ για Δευτέρα 7/10

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα. Βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 3-5 μποφόρ στα πελάγη. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στα δυτικά και μικρή πτώση στα υπόλοιπα. Περιορισμένη τοπικά ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, σε ολόκληρη τη χώρας αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 9 έως 25-27, στη Θεσσαλία από 10 έως 27, στην Ήπειρο από 9 έως 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 12 έως 26-28 βαθμούς, στα Επτάνησα από 14 έως 26 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου στην Κρήτη από 14 έως 26-28 βαθμούς Κελσίου.

Βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 3-5 μποφόρ θα πνέουν τόσο στο Αιγαίο όσο και στο Ιόνιο. Ασθενείς θα είναι οι άνεμοι στα ηπειρωτικά.

Στην Αττική περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου