Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Ψάχνει θετικό αποτέλεσμα στη Δανία ο ΠΑΟΚ - Το πλάνο του Λουτσέσκου

 Το τρίποντο, που θα τον διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης, ψάχνει απόψε (19:45) ο ΠΑΟΚ στη Δανία, όπου θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa Conference League.

Το παιχνίδι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης έρχεται λίγες μέρες μετά το 4-4 με τον Βόλο στην Τούμπα και κόντρα στην Κοπεγχάγη οι παίκτες του ΠΑΟΚ ευελπιστούν να βγάλουν αντίδραση και να φύγουν με το «διπλό».

Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά θα έχει τους Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδη και Σίνκλεϊ. Το δίδυμο στα χαφ θα είναι ο Εσίτι με τον Σβαμπ. Πιο μπροστά θα παίξουν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο και Μπίσεσβαρ. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σφιντέρσκι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Μιχάι, Γιαξής, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Άκπομ και Κούτσιας.

Η πιθανή ενδεκάδα της Κοπεγχάγης είναι η εξής: Γκραμπαρά, Κοτσολάβα, Μπόλεσεν, Κρίστιανσεν, Μπιέλ, Μπεβίνγκ, Ντικς, Λέραγκερ, Γιοχάνεσον, Χούλουντ, Βιντ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Βέλγος Έρικ Λάμπρεχτς από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA. Μαζί του θα βρεθούν οι συμπατριώτες του, Βανιζέρε και Βέιρντ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Βερμπούμεν.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου