Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Ψάχνει αντίδραση απέναντι στην Αντβέρπ ο Ολυμπιακός...Να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του από το Γιβραλτάρ θέλει ο ΠΑΟΚ.


 Για 23η σεζόν τα τελευταία 24 χρόνια ο Ολυμπιακός δίνει το «παρών» σε ομίλους ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

 Οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο Europa League κόντρα στην Αντβέρπ, την οποία φιλοξενούν στις 10:00 το βράδυ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι ερυθρόλευκοι του Πέδρο Μαρτίνς προέρχονται από τη γκέλα στην πρεμιέρα της Super League 1 στο ίδιο γήπεδο, μιας και πριν από μερικές μέρες ο Ατρόμητος «έφυγε» με τον βαθμό της ισοπαλίας από το φαληρικό γήπεδο.

Έτσι, το «συγκρότημα» του Πειραιά καλείται να βγάλει αντίδραση, να επιστρέψει στις νίκες και να τεθεί από νωρίς επικεφαλής του 4ου ομίλου της διοργάνωσης, δεδομένου ότι ακολουθούν τα δύσκολα ματς με τη Φενέρμπαχτσε (30/9, 19:45) και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (21/10, 22:00) που θα κρίνουν και την πορεία στον όμιλο.

Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να αγωνιστούν ξανά με 4-3-3 αντί του 4-4-2 που ξεκίνησαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βατσλίκ, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά θα έχει τους Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ.

Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής θα βρεθούν οι Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκης, ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι Βαλμπουενά, Ονιεκουρού και Ελ Αραμπί.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ουσεϊνού Μπα, Αβραάμ, Μάρκοβιτς, Σουρλής, Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας (για ψυχολογικούς λόγους), Βρουσάι, Ρόνι Λόπες και Τικίνιο.

Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Βέλγοι θα παραταχθούν με τους Μπουτέζ, Μπούτα, Αλμέιδα, Ντε Λαέτ, Μπατάιγ, Μιγιόσι, Βεστραέτε, Ναϊνγκολάν, Φίσερ, Σαματά και Φρέι.

Στον πάγκο θα είναι οι Ντε Βολφ, Ματίγιας, Ντεσολέιγ, Βαν Ντε Μπος, Κουϊρινέν, Γκέρκενς, Ντουόμο, Μπένσον και Εγκειστάιν. Εκτός είναι ο Ένγκελς, ο Γιούσουφ και ο Άνγκε Μπαλικουισά, ενώ δεν υπολογίζονται Χαρούν και Σεκ.

Ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League είναι ο Ούγγρος Ταμάς Μπόγκναρ.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Μπάλαζ Μπούζας και Πέτερ Κόμπορ, με τέταρτο τον Μπάλαζ Μπέρκε. Στο VAR θα βρεθούν οι Ιταλοί Μάρκο Γκουίντα και Φιλίπο Μέλ.



Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το απόγευμα (19:45) τη Λίνκολν στο Γιβραλτάρ και ψάχνει τη νίκη πάση θυσία, ώστε να ξεκινήσει με το «δεξί» στους ομίλους του Europa Conference League, αλλά και για να αφήσει πίσω του την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα της Super League 1.

Την εστία της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά θα έχει τους Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδη και Βιεϊρίνια. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ και Κούρτιτς. Πίσω από τον Άκπομ θα παίξουν οι Μουργκ, Μπίσεσβαρ και Μιτρίτσα.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Λύρατζης, Κρέσπο, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Σφιντέρσκι και Κούτσιας.

Ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα.

Η Λίνκολν, από την πλευρά της, αναμένεται να ξεκινήσει με τους Σολέρ, Σέρτζεντ, Γουάισμαν, Μπερνάντο Λόπες, Τοσκάνο, Ρόσα, Τορίγια, Γουόκοερ, Μπρίτο, Καραλέρο και Γκόμες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ιρλανδός Ρόμπερτ Χάρβεϊ. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Γουέιν ΜακΝτόνελ και Ντάρα Κίγκαν και τέταρτος ο επίσης Ιρλανδός Νιλ Ντόιλ.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου