Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τους «16» του Europa League θέλει o Ολυμπιακός

^
Την Αϊντχόφεν αντιμετωπίζει απόψε (22:00 - απευθείας μετάδοση από τον realfm 97,8) στο «Philips Stadion» ο Ολυμπιακός.

Ηομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, έχοντας υπέρ της το 4-2 του πρώτου αγώνα, θέλει να πανηγυρίσει την πρόκρισή της στους «16» του Europa League για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Αν τα καταφέρει, θα προσθέσει 1,1 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ ως μπόνους πρόκρισης, αλλά και 2.000 πολύτιμους πόντους στην ευρωπαϊκή κατάταξη.

Ο Πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών, όπως όλα δείχνουν, θα πραγματοποιήσει μόλις μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα, με τον Σεμέδο, που εξέτισε την τιμωρία του, να παίρνει τη θέση του Παπασταθόπουλου.

Όσον αφορά την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αυτή θα αποτελείται από τους Σα, Λαλά, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μπρούμα και Ελ Αραμπί.

Την αποστολή των ερυθρόλευκων συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Σουρλής, Μασούρας, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς και Χασάν.

Εκτός έχει μείνει ο τραυματίας Βρουσάι που έκανε επέμβαση στο γόνατο προ ημερών και θα μείνει μακριά απ' τα γήπεδα για περίπου ένα μήνα, ενώ στην ευρωπαϊκή λίστα δεν είναι δηλωμένοι οι Κρίστινσον, Τιάγκο Σίλβα και Κάιπερς.

Διαιτητής της αναμέτρησης με την Αϊντχόφεν θα είναι ο Γάλλος Κλεμέν Τουρπέν, ο οποίος είχε διευθύνει και τον περσινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στο «Γ. Καραϊσκάκης» (1-1). Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Νικολά Ντανό και Σιρίλ Γκρινγκόρ, ενώ τέταρτος ο Φρανκ Σνάιντερ. Στο VAR ορίστηκε ο Ζερόμ Μπρισάρ και ως AVAR ο Ντελαζό Βιλί.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου