Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Για την υπέρβαση στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ - Τα πλάνα του Γκαρσία για PSV

 


Συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει απόψε (22:00) ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Αϊντχόφεν και παράλληλα να διευρύνει το αήττητο του σερί στην Ευρώπη.

Ηομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε επικρατήσει με 4-1 στην Τούμπα επί της ολλανδικής ομάδας για την 3η αγωνιστική του Europa League και σήμερα στοχεύει στην κατάκτηση ενός ακόμη θετικού αποτελέσματος, μιας και με νίκη (που θα είναι η πρώτη επί ολλανδικού εδάφους) φτάνει τους 8 πόντους στη βαθμολογία.

Ο Ουρουγουανός προπονητής προβληματίστηκε αρκετά για το αριστερό άκρο της άμυνας και το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Κρέσπο να παίζει στη συγκεκριμένη θέση.

Συγκεκριμένα, την ασπρόμαυρη εστία θα υπερασπιστεί ο Ζίβκο Ζίβκοτς, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς αριστερά θα έχει τους Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα και Κρέσπο.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ελ Καντουρί, Αουγκούστο και Σβαμπ. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Τζόλης, με τον Σφιντέρσκι μοναδικό προωθημένο.

Εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ είναι οι Γιαννούλης (τραυματίας), Βιεϊρίνια και Περέιρα (δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα).

Από την πλευρά της, η PSV θα παίξει με τους Εμβαγκό, Ντάμφρις, Μποσαγκλί, Τεζέ, Μαξ, Μαντουέκε, Σανγκαρέ, Ροζάριο, Γκάμπο, Μόλεν και Ζάχαβι.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τρεϊμάνις από την Λετονία, με βοηθούς τους Γκουντερμάνις, Σπασιονίκοβιτς και τέταρτο τον Γκολούμπεβς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Γρανάδα 7 (4-1)

2. ΠΑΟΚ 5 (5-2)

3. Αϊντχόφεν 3 (4-7)

4. Ομόνοια 1 (2-5)

Η 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

26 Νοεμβρίου

Αϊντχόφεν - ΠΑΟΚ (22.00)

Γρανάδα - Ομόνοια (22.00)

Η 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

3 Δεκεμβρίου

Ομόνοια - ΠΑΟΚ (22.00)

Γρανάδα - Αϊντχόφεν (22.00)

ΠΗΓΗ: filathlos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου