Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Ομοσπονδίας Γούνας: Δωρεά ιατρικού υλικού στα Κέντρα Υγείας Σιάτιστας και Τσοτυλίου


Αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας, οι φορείς της ελληνικής γουνοποιίας  συμμάχησαν  προκειμένου να ενισχύσουν τα Κέντρα Υγείας της Δυτικής Μακεδονίας.
Συγκεκριμένα η Παγκόσμια Ομοσπονδίας Γούνας, η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας μαζί με τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς, τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Σιάτιστας, τον Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών, τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Άργους Ορεστικού, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων και τις  γουνοποιητικές επιχειρήσεις/επιχειρηματίες Manakas-GravasFurs, Manzari Group S.A.,  Αλέξανδρο Παπαγεωργίου (Γερμανία),  Αφοί Παπαγεωργίου,  Αφοί Ν. Γκλιάγια, Κωνσταντίνο Παπανικολάου και Βασίλειο Μαντζάρη προέβησαν στη δωρεά  ιατρικού υλικού στα Κέντρα Υγείας Σιάτιστας και Τσοτυλίου.
Η δωρεά περιελάμβανε μάσκες FF3, μάσκες FF2,  Medical Masca, στολές υψηλής προστασίας, στολές μεσαίας προστασίας και  ασπίδες προστασίας.


«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους των Κέντρων Υγείας της περιοχής μας. Ήταν πάντοτε στην πρώτη γραμμή, προσέφεραν τα μέγιστα και η δωρεά του ιατρικού υλικού  ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για αυτούς τους ανθρώπους. Εκ μέρους των φορέων της Γούνας θα ήθελα να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά που μας προσέφεραν και συνεχίζουν να μας προσφέρουν»,  ήταν τα λόγια του Προέδρου της Ε.Ο.Γ. Δημήτριου Κοσμίδη.
Αξίζει να σημειωθεί πως τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί δωρεά ιατρικού υλικού και στα Κέντρα Υγείας Καστοριάς και Άργους Ορεστικού, ενώ έχει προηγηθεί η δωρεά ενός μηχανήματος-συστήματος απολύμανσης αέρα σε νανοκλίμακα προς το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.
sierafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου