Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Νίκη του ΠΑΟΚ στο "Γεντί Κουλέ" με γκολάρα του Μίσιτς


Ο ΠΑΟΚ "απέδρασε" από το Ηράκλειο Κρήτης νικώντας με 1-0 τον ΟΦΗ για την 10η αγωνιστική της Super League, με ένα φοβερό γκολ του Γιόσιπ Μίσιτς.
Ο Κροάτης, που ήταν και ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου, πέτυχε το μοναδικό γκολ που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα με ένα εκπληκτικό πλασέ που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα, σε μία φάση που ξεκίνησε από τον Ζίβκοβιτς με ιδανική επιθετική ανάπτυξη.
Οι "ασπρόμαυροι" ήταν ανώτεροι και είχαν αρκετές ακόμη ευκαιρίες να σκοράρουν κι άλλα τέρματα, δίχως να απειληθούν ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους που προσπάθησαν να πιέσουν αλλά δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους.
Ο Δικέφαλος διεύρυνε το αήττητο σερί του στους 45 αγώνες, πέρασε προσωρινά στην κορυφή και περιμένει το αυριανό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο. Για τον ΟΦΗ ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.
Στα αξιοσημείωτα του ματς, η απόφαση του Τζήλου να μην αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Νέιρα στο 70΄, παρότι είδε στο VAR την μπουνιά του στον Σφιντέρσκι εκτός φάσης.
Συνθέσεις:
ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής (Στάικος 83′), Νέιρα, Ναμπί (Μάνος 74′), Τσιλιανίδης (Φελίπε 83′), Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο.
ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μάτος, Μίσιτς, Αουγκούστο, Λημνιός, Ελ Καντουρί (Βιεϊρινια 78′), Μπίσεσβαρ (Εσίτι 87′), Σφιντέρσκι (Άκπομ 73′).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου