Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Ποδαρικό με το δεξί για τον ΠΑΟΚ - Επικράτησε χωρίς να φορτσάρει του Παναιτωλικού.


Με δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο από τον Σφιντέρσκι και τον Μίσιτς, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει 2-1 του Παναιτωλικού στο γήπεδο της Τούμπας, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Superleague1.
O Δικέφαλος του Βορρά δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα και μετά από ένα εκρηκτικό ξεκίνημά στο πρώτο ημίχρονο και ένα μέτριο δεύτερο μισό όπου έκανε διαχείριση δυνάμεων ενόψει Σλόβαν, με αποτέλσμα να δεχθεί γκολ στις καθυστερήσεις, πήρε τους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια του να κάνει το repeat.
Εκρηκτικό ξεκίνημα και γκολ Σφιντέρσκι
Ο Δικέφαλος του Βορρά μπήκε δυνατά στον αγώνα, έχοντας ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ από νωρίς.
Στο 6’ ο Μπίσεσβαρ έβγαλε φοβερή μπαλιά, με τον Πέλκα να κάνει το ανάποδο ψαλίδι, χωρίς ωστόσο να το πιάνει καλέι, με τον Κνετ να μπλοκάρει σταθερά.
Λίγο μετά ο Κρέσπο έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Ό,τι δεν κατάφερε ο Ισπανός το έκανε στο 27’ ο Σφιντέρσκι.
Ο Γιαννούλης έβγαλε την ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Πολωνός με καρφωτή κεφαλιά κέρδισε τον Κνετ.
Λίγο μετά ο ΠΑΟΚ είχε νέα ευκαιρία για να σκοράρει, όταν μετά από φοβερή σέντρα του Λημνιού, ο Σφιντέρσκι έκανε την κεφαλιά στην κίνηση, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.
Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει με ένα μακρινό σουτ από τον Λουσέρο και όταν μετά από σέντρα του Σανιά, ο Μπαϊροβιτς έκανε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να περνά άουτ.
Στο τέλος του ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν ο Λημνιός έκανε ωραία το γύρισμα από τα δεξιά, με τον Πέλκα να αστοχεί μέσα από την περιοχή.
Βρήκε δεύτερο γκολ με Μίσιτς - Αγχώθηκε στο φινάλε
Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε το ίδιο καλά με το πρώτο, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να κρατήσουν για πολύ την μπάλα.
Ο Παναιτωλικός είχε μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Μπαϊροβιτς, στο 59', ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.
Ο ΠΑΟΚ έδειξε σημάδια ζωής λίγο αργότερα όταν μετά από πολύ όμορφη μπαλιά του Λημνιού στον Γιαννούλη, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και κέρδισε κόρνερ για τον ΠΑΟΚ, το οποίο όμως πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Οι δύο ομάδες δεν πρόσφεραν ιδιαίτερο θέαμα, μέχρι που φτάσαμε στο 76’, όταν ο Μίσιτς πέτυχε ένα φοβερό αλλά και τυχερό γκολ.
Ο Κροάτης έκανε την σέντρα-σουτ και έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Κνετ και έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ.
Λίγο λεπτά αργότερα στο 78' ο Παναιτωλικός είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαΐροβιτς, ο οποίος στο τετ α τετ του με τον Πασχαλάκη έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 85' η ομάδα του Αγρινίου είχε μια ακόμα ευκαιρία με τον Ντουάρτε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντάλσιο έκανε ωραία κίνηση έξω από την περιοχή και με διαγώνιο σουτ κέρδισε τον Πασχαλάκη, γράφοντας το τελικό 2-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου