Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Την... πάτησε στο τέλος ο ΠΑΟΚ στην Μπρατισλάβα


Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την κακή εμφάνισή του στην Μπρατισλάβα δεχόμενος γκολ από την Σλόβαν στις καθυστερήσεις του αγώνα, με τον Αμπένα να δίνει τη νίκη στους Σλοβάκους στο 90΄+4΄.
Πλέον, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα καλείται να ανατρέψει αυτό το σκορ στη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης (29/8) στην Τούμπα, ώστε να προκριθεί στους ομίλους του Europa League και να μην τελειώσει πρόωρα και άδοξα η φετινή ευρωπαϊκή της πορεία.
Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι, αλλά ούτε και απείλησε, εμφανιζόμενος δίχως ιδέες και εμπνεύσεις επιθετικά και μοιάζοντας άδειος από ενέργεια κυρίως στο φινάλε της αναμέτρησης. Μπορεί στο 7ο λεπτό να είχε δοκάρι σε σουτ του Ζαμπά αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητά του και να μετουσιώσει σε γκολ τον έλεγχο του παιχνιδιού κόντρα στους γηπεδούχους που... κλωτσούσαν αρκετά παίζοντας σκληρά και ψάχνοντας χώρους στις αντεπιθέσεις.
Έτσι, μετά από αδράνεια στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν είχε λάθος θέση ο Βαρέλα και έκανε παδιαριώδη γκέλα ο Πασχαλάκης, ο ΠΑΟΚ δέχτηκε το γκολ που άλλαξε τις ισορροπίες στην υπόθεση πρόκριση, με την ήττα του από την Σλόβαν στο πρώτο ματς για τα πλέι οφ του Europa League να θέτει σε κίνδυνο το εισιτήριο για τους ομίλους καθώς οι Σλοβάκοι έχουν καθαρό προβάδισμα.
Συνθέσεις:
Σλόβαν (Γιαν Κόζακ): Γκρέιφ, Καμπς (77’ Νόνο), Μόχα (87’ Ντάνιελ), Λιούμπισιτς, Σπόραρ, Αμπένα, Μεντβέντεφ, Χόλμαν, Μποζίκοφ, Τσάβριτς (53’ Ρατάο) , Ντε Μάρκο.
ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Εσίτι (76’ Αουγκούστο), Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ (80’ Στοχ), Πέλκας (65’ Σφιντέρσκι), Άκπομ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου