Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

430 άτομα (8μηνα) στο ΛΚΔΜ για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών – Αιτήσεις έως και 24 Ιουλίου.


H ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη συνολικά τετρακοσίων τριάντα (430) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, διάρκειας 8 μήνες, βάσει του άρθρου 21 του Ν2190/94, όπως ισχύει.
Ο αριθμός, οι ειδικότητες και οι Μονάδες απασχόλησης του ως άνω προσωπικού εμφανίζονται στον παρακάτω πίνακα :

 












Τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, τα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής, καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες, αναφέρονται λεπτομερώς στην Ανακοίνωση ΣΟΧ υπ.αριθμ.1 και στα σχετικά παραρτήματα τα οποία αναρτώνται στη Μονάδα/Μονάδες της υπηρεσίας που προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις, καθώς και το χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων του δήμου/ των δήμων όπου αυτές εδρεύουν.
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
Επιπροσθέτως, η Ανακοίνωση ΣΟΧ υπ. αριθμ. 1, τα σχετικά με την Ανακοίνωση Παραρτήματα καθώς και το σχετικό έντυπο αίτησης αναρτώνται στο δικτυακό τόπο της ΔΕΗ www.dei.gr. Ακολουθώντας τη διαδρομή Απασχόληση —› Θέσεις Εργασίας—› Πρόσληψη Έκτακτου Προσωπικού.
Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώνουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ./ΛΙΓΝΙΤΙΚΗ.4 και να την υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση ΔΕΗ ΑΕ/Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας 7ο χιλ. Πτολ/δος – Κοζάνης υπόψη κας. ΣΕΒΕΝΤΕΚΙΔΟΥ Βαλασίας & ΘΕΟΧΑΡΗ Ευαγγελίας (τηλέφωνα επικοινωνίας 2463052437-2463052218)
Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 15.07.2019 ημέρα Δευτέρα έως και 24.07.2019 ημέρα Τετάρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου