Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή του Χρήστου Ζευκλή



Θα ήθελα καταρχήν να εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου προς όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους την Κυριακή.
Είναι μεγάλη η χαρά να βλέπουμε την ανταπόκριση του κόσμου στο σχέδιο και το όραμα του συνδυασμού μας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ ανήκει και στα άτομα που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο μας, στους οικείους τους, και σε όλη αυτή την ομάδα που εργάστηκε αδιάκοπα όλο αυτόν τον καιρό για να έχουμε το χθεσινό αποτέλεσμα. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.
Εκφράζουμε ακόμη, πολλά συγχαρητήρια και ένα θερμό ευχαριστώ στους υπόλοιπους υποψήφιους, καθώς αποδείχθηκαν δυνατοί και έντιμοι ανταγωνιστές.
Το Βόιο, μας χρειάζεται ενωμένους. Έχοντας αναλύσει ενδελεχώς το πρώτο αυτό αποτέλεσμα, είμαστε έτοιμοι για την τελική μάχη της επόμενης Κυριακής. Τότε, όπου η κάθε ψήφος μετράει, και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο. Είναι μια ψήφος ευθύνης και μια ξεκάθαρη εντολή προς εμάς.
Καλούμε όλους τους Βοϊάτες, από όπου και αν προέρχονται, με καθαρό μυαλό, με αίσθημα ευθύνης, πέρα από τοπικισμούς και μικροπολιτικά συμφέροντα, να πιστέψουν σε εμάς, να στηρίξουν την προσπάθεια και το όραμά μας, και να δώσουν το σύνθημα για την ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ στο Δήμο μας. Εσείς είστε η δύναμη μας.
Εσείς είστε η Δύναμη Επανεκκίνησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου