Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Ομιλία του Λάζαρου Γκερεχτέ στην Εράτυρα...


Ο Λάζαρος Γκερεχτές από την Εράτυρα: «Οικισμός σύμβολο για το Βόιο, ίση αντιμετώπιση με τους μεγάλους»
Οικισμό «σύμβολο του Βοΐου», χαρακτήρισε την Εράτυρα ο υποψήφιος Δήμαρχος, Λάζαρος Γκερεχτές, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κατάμεστη κεντρική πλατεία του χωριού, την Κυριακή το μεσημέρι.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί», εξήρε την ιστορική, πολιτιστική και θρησκευτική παράδοση της Εράτυρας, τόνισε πως είναι ένας οικισμός στον οποίο η νέα δημοτική αρχή οφείλει να συμπεριφέρεται όπως και στους μεγάλους οικισμούς του Δήμου και στη συνέχεια παρουσίασε τις βασικές προτεραιότητες της επόμενης μέρας για την περιοχή.
Στάθηκε ιδιαίτερα στα αντισταθμιστικά οφέλη από τη λειτουργία του αιολικού πάρκου, κάνοντας λόγο για ένα επιχειρησιακό σχέδιο σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο, το οποίο όπως είπε δείχνει την κατεύθυνση της συνεργασίας και της σύμπνοιας, καθώς έχει κατατεθεί ένας ενιαίος συνδυασμός: «Είναι προς τη θετική κατεύθυνση αυτή η επιλογή και σας συγχαίρω», τόνισε ο Λάζαρος Γκερεχτές.
Παράλληλα αναφέρθηκε στην αλλαγή χρήσης του ΒΙΟΠΑ της Εράτυρας, ως «δράση των πρώτων 100 ημερών», ενώ ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως οικισμοί σαν την Εράτυρα δεν μπορεί να μένουν χωρίς αγροτικό ιατρό.
Τέλος, αφού παρουσίασε τους υποψηφίους της Δ.Ε. Ασκίου, τόνισε το θέμα της έλλειψης κτηνιάτρου λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτός θα είναι «κτηνίατρος Βοΐου», καταδεικνύοντας έτσι το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, σε μια περιοχή με έντονη δραστηριότητα στο συγκεκριμένο κλάδο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου