Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε να περάσει: Ήττα από την ΜΠΑΤΕ και αποκλεισμός από το Europa League




Με τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-3 από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League μένοντας στην τελευταία θέση του 12ου ομίλου με μόλις 3 βαθμούς.
Η ΜΠΑΤΕ πήρε το εισιτήριο για τη φάση των "32" της διοργάνωσης, τερματίζοντας 2η με 9 βαθμούς με το σημερινό διπλό, ενώ Βίντι και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 στο άλλο παιχνίδι του ομίλου που διεξήχθη την ίδια ώρα στη Βουδαπέστη, με τους Ούγγρους να τερματίζουν στην 3η θέση με 7 βαθμούς και τους "μπλε" του Λονδίνου πρώτοι με 16 βαθμούς.
Απογοητευτικός ΠΑΟΚ, 0-3 και γιούχα στο ημίχρονο
Η ομάδα του Λουτσέσκου πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση στο πρώτο 45λεπτο και δέχτηκε τρία τέρματα, με το όνειρο της πρόκρισης να σβήνει από νωρίς. Στο 18΄ ο Σκάβις άνοιξε το σκορ από κοντά με το στήθος έπειτα από αδράνεια της ασπρόμαυρης άμυνας, στο 42΄ ο Σίγκνεβιτς έκανε το 0-2 με εκτέλεση πέναλτι, έπειτα από ανόητο άτσαλο μαρκάρισμα του Μάτος στον Στάσεβιτς και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45΄+2΄) ο Σίγκνεβιτς και πάλι έγραψε το 0-3 με πλασέ μετά από αντεπίθεση.
Μετά το τρίτο γκολ οι φίλοι του Δικεφάλου που βρίσκονται στις εξέδρες της Τούμπας αποδοκίμασαν έντονα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους για την κάκιστη απόδοση και το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε αφυπνισμένος μετά το ξεφωνητό του κόσμου. Οι παίκτες του Δικεφάλου βγήκαν από τα αποδυτήρια με μεγαλύτερη διάθεση να παίξουν επιθετικά για να σώσουν ότι μπορούν από ένα εφιαλτικό ευρωπαϊκό βράδυ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιέζοντας ψηλά και δημιούργησαν ευκαιρίες.
Γκολ και αποβολή έδωσαν ελπίδα
Στο 59΄ ο Πρίγιοβιτς με κοντινό πλασέ έπειτα από ασίστ του Ζαμπά μείωσε σε 1-3, με τον κόσμο στην Τούμπα να ξυπνάει και να προσπαθεί να ωθήσει την ομάδα του σε μία μεγάλη ανατροπή. Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα, στο 61΄, η ΜΠΑΤΕ έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Σίγκνεβιτς με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο σκόρερ του δεύτερου και του τρίτου γκολ των Λευκορώσων χτύπησε εκτός φάσης τον Κρέσπο και αποβλήθηκε.
Το πάλεψε, αλλά ήταν αργά…
Ο ΠΑΟΚ εξακολουθούσε να πιέζει αναζητώντας ένα ακόμη γρήγορο γκολ που θα έβαζε φωτιά στο ματς. Είχε φάσεις, όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Παρά τις καλές στιγμές του στην αναμέτρηση μετά το 60΄, δεν μπόρεσε να πετύχει άλλο ένα γκολ που θα τον έβαζε στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου