Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

"Απόδραση" του ΠΑΟΚ από τη Λαμία



Δίχως να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του κι ενώ έπαιξε με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο ημίωρο, ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λαμία με μία νίκη από αυτές που δίνουν τίτλο, επικρατώντας με 1-0 χάρη στο γκολ του Βαρέλα.
Το ματς της 12ης αγωνιστικής της Super League που διεξήχθη στο ΔΑΚ Λαμίας, είχε αρκετά και σημαντικά διαιτητικά λάθη, με τις αποφάσεις του ρέφερι Τσαμούρη και των βοηθών του να προκαλούν τις διαμαρτυρίες και των δύο ομάδων. 
Εν τέλει, ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να φύγει νικητής, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς παρά την μέτρια έως κακή εμφάνισή του και συνεχίζοντας την πορεία του προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος ως πρωτοπόρος και με +6 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό.
47576560_10156736858689687_2327100863945900032_o.jpg
Ο αγώνας
Δεν δόθηκε πέναλτι στη Λαμία
Η Λαμία ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι μπαίνοντας στο γήπεδο με πιο επιθετικές διαθέσεις από τον ΠΑΟΚ που δεν πατούσε καλά και δεν κρατούσε την μπάλα. Στο 11ο λεπτό ο Βιεϊρίνια σταμάτησε την πορεία της μπάλας με το απλωμένο χέρι του μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής δεν υπέδειξε την άσπρη βούλα, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για την καταφανέστατη περίπτωση πέναλτι που δεν σφυρίχτηκε. 
Στη συνέχεια της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να βρει ρυθμό αλλά η Λαμία εξακολουθούσε να πιέζει και να είναι πιο επικίνδυνη. Στο 35΄ σημειώθηκε η καλύτερη στιγμή του Δικεφάλου στο πρώτο μέρος, με το εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ του Μπίσεσβαρ να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου