Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Νίκησε η Εθνική στο ντεμπούτο του Αναστασιάδη, αλλά έχασε την πρωτιά από τη Φινλανδία



Η ανανεωμένη Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, στο πρώτο παιχνίδι με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο, νίκησε 1-0 με αυτογκόλ τη Φινλανδία στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική του Nations League. Ωστόσο, το σκορ αυτό δεν της έφτανε για να κυνηγήσει την πρωτιά στον όμιλο λόγω διαφοράς τερμάτων.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, παρά την σημερινή νίκη, δεν μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου, διότι οι Φινλανδοί υπερτερούν στα μεταξύ μας παιχνίδια λόγω της νίκης τους με 2-0 στο Τάμπερε.
Στο σημερινό ματς, πάντως, η "γαλανόλευκη" έδειξε βελτιωμένο πρόσωπο, είχε διάθεση και επέστρεψε στις νίκες, έστω και αν οι αποψινοί τρεις βαθμοί δεν είχαν αντίκρισμα. Βέβαια, σαφώς και δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της και έδειξε ότι έχει πολλή δουλειά μπροστά της για να φτάσει και πάλι σε ένα πολύ καλό επίπεδο, ειδικά στο επιθετικό και δημιουργικό κομμάτι, αλλά είχε καλά διαστήματα.
Το γκολ το οποίο έκρινε την αναμέτρηση ήταν αυτογκόλ του Γκράνλουντ στο 25ο λεπτό. Ο Τοροσίδης έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Πέλκας πήρε την κεφαλιά που απέκρουσε ο Χραντέσκι, όμως στην επαναφορά ο Φινλανδός αμυντικός έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Στη συνέχεια το ματς είχε φάσεις με την Ελλάδα να έχει τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως δεν κατάφερει να πετύχει το δεύτερο γκολ που θα της έδινε ελπίδες για να διεκδικήσει την πρωτιά. Οι Φινλανδοί απείλησαν κι αυτοί χάνοντας 2-3 σπουδαίες ευκαιρίες.
Οι συνθέσεις:
Ελλάδα (Άγγελος Αναστασιάδης): Βλαχοδήμος, Τοροσίδης, Μανωλάς (28’ Σιόβας), Παπασταθόπουλος, Κούτρης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Πέλκας (84’ Μπακασέτας), Φορτούνης, Μήτρογλου (69’ Κουλούρης)
Φινλανδία (Μάρκου Κανέρβα): Χραντέσκι, Αραγιούρι, Γκράνλουντ, Τοίβιο, Καμαρά, Λουντ, Πούκι (93’ Λαμ), Καούκο, Σοΐρι (74’ Γένσεν), Ουρόνεν, Τουομίνεν (83’ Πίρινεν)
Δείτε το αυτογκόλ που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου