Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Δυτικής Μακεδονίας...1η Χειμερινή εξόρμηση στη Σαμαρίνα Γρεβενών..Κυριακή 11 Νοεμβρίου .


Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η 1η Χειμερινή εξόρμηση στην περίφημη και ιστορική Σαμαρίνα Γρεβενών από τους Φίλους Κλασικού Αυτοκινήτου Δυτικής Μακεδονίας. Η εκδήλωση είναι περιήγηση και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

09:30 συγκέντρωση των πληρωμάτων στο γραφείο της λέσχης.

10:30 εκκίνηση των αυτοκινήτων από τη λέσχη μας προς Γρεβενά από την παλιά εθνική οδό.

13:00 άφιξη των οχημάτων με τα πληρώματα στη Σαμαρίνα παρκάρισμα και περίπατο στο χωριό.

14:00 ελεύθερος χρόνος για φαγητό ή ό,τι επιθυμεί ο καθένας.

16:00 λήξη της εκδήλωσης, αναχώρηση των οχημάτων για τις έδρες τους.

Είναι η τελευταία για φέτος εκδήλωση και η διαδρομή είναι καταπληκτική. Τα χρώματα αυτή την εποχή στο δάσος της μαύρης Πεύκης, σε συνδυασμό με τα αιωνόβια ρόμπολα και τις οξιές που μπερδεύονται μεταξύ τους, θα σας αφήσουν ευχάριστες και αξέχαστες αναμνήσεις. Μη λείψει κανένας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα οχήματα με πινακίδες Ε.Ο ΦΙΛΠΑ , Ιστορικού Οχήματος (ΕΛΠΑ) , Ε.Ο.Ο.Ε (με την προϋπόθεση ότι τα συγκεκριμένα οχήματα φέρουν κάρτα FIVA) και με κρατικές πινακίδες του Υπουργείου.

Η εκδήλωση χαρακτηρίζεται ως «περιήγηση» και υπάγεται στους όρους του κανονισμού FIVA ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Κ» /2011. Τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν θα είναι ιστορικά. Όλα τα αυτοκίνητα, στα οποία θα επιτραπεί να λάβουν μέρος, θα είναι ασφαλισμένα, ενώ η κίνηση τους θα είναι απολύτως σύμφωνη με τον Κ.Ο.Κ. και θα φέρουν υποχρεωτικά τρίγωνο ασφαλείας, φαρμακείο και πυροσβεστήρα.

Κόστος συμμετοχής 10 Ευρώ ανά πλήρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου