Η παιδική του φαντασία ωρίμασε, και ο ξύλινος μοντελισμός άρχισε να ανθίζει μέσα του. Σήμερα, δημιουργεί κατασκευές τόσο για μικρούς, όσο και για μεγάλους. Δημιουργίες που κρύβουν κόπο, μεράκι, υπομονή και φυσικά, αγάπη.
Περιηγηθήκαμε ανάμεσα στις κατασκευές του Κωνσταντίνου, και νοσταλγικά κάναμε μια βουτιά στα παιδικά μας χρόνια, όταν τα βότσαλα, το ξύλο, μια χούφτα χώμα ή ό,τι βρίσκαμε στην αυλή του δημοτικού σχολείου ή στην πλατεία, αποτελούσαν το δικό μας παιχνίδι. Όσα είδαμε, φτιαγμένα όλα από το χέρι του Κωνσταντίνου, μας γύρισαν σε όμορφες εποχές και θελήσαμε να μάθουμε περισσότερα για το ξύλο, την ενασχόληση με αυτό, και για τον ξύλινο μοντελισμό.
Συνέντευξη στο pathfinder.gr http://www.pathfinder.gr/stories/4504138/hristoygenna-xylina-paihnidia-gia-mikroys-kai-megaloys/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου