Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Europa League: Με πάθος για την υπέρβαση η ΑΕΚ κόντρα στη Λέστερ.

 Η ΑΕΚ φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την φορμαρισμένη Λέστερ, για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League (19:55)
Ο «δικέφαλος» μετά την βαριά ήττα με 3-0 από την Μπράγκα στην πρεμιέρα των ομίλων, δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών αν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τον Μάσιμο Καρέρα και τους παίκτες του να ψάχνουν πάση θυσία το τρίποντο.
Ο Ιταλός προπονητής έχει αφήσει εκτός αποστολής τους Τσιγκρίνσκι, Γκαρσία, Σιμόες, Σιμάνσκι και Αλμπάνη, οι οποίοι δεν υπολογίζονταν λόγω τραυματισμών, αλλά τον Γαλανόπουλο.
Από την άλλη πλευρά, η Λέστερ ξεκίνησε με νίκη επί της Ζόρια στην έδρα της με 3-0 και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Προέρχεται και από νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Αρσεναλ με 1-0, έχοντας μάλιστα φροντίσει να ξεκουράσει για μεγάλο ματς του παιχνιδιού, το μεγάλο της «όπλο» τον Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος είχε περάσει σαν αλλαγή και έβαλε το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που θα είναι στην διάθεση του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.


Την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και ο αγώνας της Ζόρια με την Μπράγκα στην Ουκρανία.


Το πρόγραμμα του ομίλου

19:55: ΑΕΚ – Λέστερ

19:55 Ζόρια – Μπράγκα

Η βαθμολογία

Λέστερ 3

Μπράγκα 3

ΑΕΚ 0

Ζόρια 0

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/spor/europa-league-i-aek-kontra-stin-lester-stis-1955

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου