Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Europa League: Με πίστη για την πρόκριση η ΑΕΚ κόντρα στη Σεντ Γκάλεν.

 Μάχη για την πρόκρισή της στα πλέι οφ του Europa League δίνει απόψε η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει στην Ελβετία τη Σεντ Γκάλεν (21.30, Cosmote Sport 2) στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου.


Αν η «Ένωση» καταφέρει να πάρει την πρόκριση (το ματς είναι νοκ άουτ), θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τη Βόλφσμπουργκ ή την ουκρανικά Ντέσνα, σε ματς που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την 1η Οκτωβρίου και επίσης θα είναι μονό.


Ο Μάσιμο Καρέρα δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το ματς με τους Ελβετούς, ενώ στη συνέντευξη Τύπου όταν ρωτήθηκε σχετικά η απάντηση του ήταν «περιμένετε και θα δείτε». Λογικά, πάντως, προβάδισμα για το αποψινό παιχνίδι έχει το 3-5-2, με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τους Χνιντ, Τσιγκρίνσκι και Σβάρνα στην άμυνα και τους Ινσούα, Μπακάκη στις πτέρυγες. Στο κέντρο θα είναι ο Μάνταλος με τους Σιμόες και Κρίστιτσιτς, ενώ μπροστά οι Ολιβέιρα και Λιβάγια. Αν ο Ιταλός τεχνικός επιλέξει το 4-3-3, τότε δεν αποκλείεται να δούμε βασικό τον νεοαποκτηθέντα Λιβάι Γκαρσία στο δεξί άκρο της επίθεσης, οπότε ο Λιβάγια θα πάει αριστερά, με τον Χνιντ να μένει εκτός.


Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ισπανός Ερνάντεθ, με βοηθούς τους Ναράνιο και Ροντρίγκεθ και τέταρτο τον Ρόχας.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/spor/europa-league-aek-sent-gkalen-prokrimatika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου