Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Champions League: Μάχη Λίβερπουλ-Ατλέτικο και Παρί-Ντόρτμουντ για μια θέση στους «8».


Συνεχίζονται οι αγώνες για τη φάση των «16» του Champions League, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις, την ώρα που η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί τις εξελίξεις από την επιδημία του κορωνοϊού.


Η πρώτη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 (COSMΟΤΕsport 1) στο Άνφιλντ, όπου η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ θα επιχειρήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία, ωστόσο σήμερα θα πρέπει να παλέψει προκειμένου να καταφέρει να πάρει την πρόκριση από την παθιασμένη Ατλέτικο του Σιμεόνε.

Οπως όλα δείχνουν ο τεχνικός της Λίβερπουλ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία Αλισον, ενώ από την άλλη η Ατλέτικο δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και όλοι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι για την αποψινή «μάχη».

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Παρί Σεν Ζερμέν θα υποδεχθεί στο άδειο λόγω κορωνοϊού Παρκ Ντε Πρενς την ανεβασμένη Ντόρτμουντ. Οι Γερμανοί έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα, ωστόσο οι Παριζιάνοι δεν θέλουν να δουν άλλη μια ευρωπαϊκή χρονιά να πάει χαμένη. Και αυτή η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 (COSMΟΤΕsport 2).

Υπενθυμίζεται ότι στις χθεσινές αναμετρήσεις Λειψία και Αταλάντα πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά απέναντι στην Τότεναμ και την Βαλένθια αντίστοιχα.

Οι επόμενες αναμετρήσεις για τους «16» του Champions League
Οι ρεβάνς που απομένουν για την φάση των «16» του Uefa Champions League (σε παρένθεση το σκορ των πρώτων αναμετρήσεων).

Τρίτη 17/3

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) (2-1)
Γιουβέντους (Ιταλία)-Λιόν (Γαλλία) (0-1)
Τετάρτη 18/3

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)-Τσέλσι (Αγγλία) (3-0)
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Νάπολι (Ιταλία) (1-1)
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/spor/champions-league-liberpoyl-atletiko-pari-ntortmoynt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου