Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Ημερίδα για την Eναρξη του Μαθητικού Ομίλου Ρομποτικής του Γυμνασίου Τσοτυλίου...Κυριακή 12 Ιανουαρίου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τσοτύλι, 9/1/2020
Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11:30, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για την έναρξη του Μαθητικού Ομίλου Ρομποτικής του Γυμνασίου Τσοτυλίου, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Τσοτυλίου. Ο Μαθητικός Όμιλος Ρομποτικής του Γυμνασίου υποστηρίζεται από μέλη ερευνητικής ομάδας του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, τα οποία έχουν έντονη δράση στο χώρο της εκπαιδευτικής ρομποτικής και των τεχνολογιών STEM σε πανελλήνιο επίπεδο.
Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των συναντήσεων του Μαθητικού Ομίλου Ρομποτικής, εξοπλισμός και οι τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν, καθώς επίσης και τα μέλη της ομάδας των εκπαιδευτών. Στόχος του Μαθητικού Ομίλου Ρομποτικής είναι οι μαθητές του Γυμνασίου Τσοτυλίου να έρθουν σε επαφή με την πληροφορική, τις νέες τεχνολογίες και τις επιστήμες μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι γνώσεων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στην ημερίδα για την έναρξη του Μαθητικού Ομίλου Ρομποτικής του Γυμνασίου Τσοτυλίου, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11:30, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Τσοτυλίου. Ο Μαθητικός Όμιλος Ρομποτικής του Γυμνασίου έχει ως στόχο την γνωριμία των μαθητών με την πληροφορική, τις νέες τεχνολογίες και τις επιστήμες μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι γνώσεων.
Μέντορες στο Μαθητικό Όμιλο Ρομποτικής μας θα είναι μέλη ερευνητικής ομάδας του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, τα οποία έχουν έντονη δράση στο χώρο της εκπαιδευτικής ρομποτικής και των τεχνολογιών STEM σε πανελλήνιο επίπεδο.
Θα χαρούμε πολύ να παρευρεθείτε στην παρουσίαση για να ενημερωθείτε σχετικά με αυτή μας την πρωτοβουλία. Στο τέλος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί η εγγραφή των μαθητών στα τμήματα του Μαθητικού Ομίλου Ρομποτικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου