Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΤΡΙΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019)

Γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές ομίχλες τις βραδινές και πρωινές ώρες, σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας, ασθενείς ανέμους και τοπικά στα Δωδεκάνησα με μέτριες εντάσεις 4-5 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά:
ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, όσον αφορά τις μέγιστες τιμές της.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου), 12 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 11 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 19 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα πρόσκαιρα μέτριοι 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και αυξημένα ποσοστά υγρασίας με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρωινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και ομίχλες τις βραδινές και πρωινές ώρες με αποτέλεσμα την περιορισμένη ορατότητα περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
https://www.meteo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου