Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Eπίμονος και ενοχλητικός πονόλαιμος...Πώς θα ανακουφιστείτε

Ο επίμονος πονόλαιμος είναι ένα πρόβλημα, το οποίο μπορεί να μας ταλαιπωρήσει κάθε εποχή, ανεξάρτητα εάν είναι χειμώνας, ή καλοκαίρι. Πολλές φορές μπορεί να οφείλεται σε κάποια λοίμωξη, και άλλοτε μπορεί απλά να έχει πέσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Ας δούμε παρακάτω, πως μπορούμε να δράσουμε, σε περίπτωση επίμονου και ενοχλητικού πονόλαιμου.
- Η σωστή ενυδάτωση του οργανισμού είναι από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να μεριμνήσετε. Να έχετε μαζί σας νερό και να πίνετε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική, ιδιαίτερα αν ο λαιμός είναι ερεθισμένος (με φλεγμονή).
- Χρησιμοποιείστε κάποιο Spray για τον πονόλαιμο το οποίο προσφέρει άμεση ανακούφιση από τον πονόλαιμο μέσα σε λίγα λεπτά και αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων σε 3-5 ημέρες
- Προτιμήστε τους φρέσκους χυμούς, καθώς οι τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C βοηθούν τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες να έχουν καλύτερη άμυνα απέναντι στις ιώσεις έτσι ώστε να αντιμετωπίζουν ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά το κρυολόγημα.
- Πιείτε ζεστό, αραιωμένο τσάι με λίγο μέλι
- Κάντε γαργάρες με χλιαρό αλατόνερο αρκετές φορές τη μέρα
- Χρησιμοποιήστε συσκευή ατμού ή υγραντήρα στο υπνοδωμάτιό σας
- Αποφύγετε το κάπνισμα αλλά και το παθητικό κάπνισμα
- Αποφύγετε την κατανάλωση κρύων και καυτερών τροφών
- Μην λαμβάνετε αντιβίωση χωρίς ιατρική συμβουλή, γιατί με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσονται ανθεκτικά στελέχη μικροβίων στον οργανισμό σας.
- Αερίστε καθημερινά το σπίτι για αρκετή ώρα κάθε φορά.
http://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου