Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Νίκη, κορυφή και τώρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τον ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ δίχως να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή του, νίκησε με 1-0 την ΑΕΛ στην Τούμπα για την 11η αγωνιστική της Super League.
Έτσι, ο Δικέφαλος του Βορρά έπιασε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας με 27 βαθμούς και το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής στο "Καραϊσκάκη" θα διεξαχθεί με τους δύο "μονομάχους" του τίτλου ισόβαθμους.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα, το πέτυχε ο Σφιντέρσκι στο 16ο λεπτό με ωραία προβολή έπειτα από σέντρα του Βιεϊρίνια.
Στη συνολική εικόνα του αγώνα, ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή και τον έλεγχο του ρυθμού, δίχως όμως να πιάσει καλή απόδοση καθώς δεν μπορούσε να δημιουργήσει αρκετές αξιόλογες φάσεις. Οι Θεσσαλοί προσπάθησαν να απειλήσουν αλλά δεν είχαν επίσης μεγάλες ευκαιρίες για γκολ.
Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Βιεϊρίνια (72’ Λημνιός), Καντουρί (84’ Μαουρίσιο), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι (70’ Ακπομ)
ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Μόρας, Στάνκοβιτς, Σεσέροβιτς (92’ Μπάλλας), Μιλοσάβλιεβιτς (69’ Μπούστος), Φατιόν, Καρανίκας, Νούνιτς, Ασούμπρε (83’ Ντάουντα).
www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου