Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Champions League: Με πίστη για τη νίκη ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα κόντρα στην Τότεναμ.


Ο Ολυμπιακός ξεκινάει απόψε το ταξίδι του στο Champions League, υποδεχόμενος στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:55, Cosmote Sport 2) την Τότεναμ.

Η αναμέτρηση με τη φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης αναμένεται να είναι συναρπαστική, καθώς ο συγκεκριμένος αγώνας μόνο κίνητρα μπορεί να δώσει στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς. Η επιστροφή στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα τη φημισμένη αγγλική ομάδα, απαλλάσσει τους «ερυθρόλευκους» από το άγχος, ενώ ταυτόχρονα τους δίνει τη δυνατότητα να δώσουν το καλύτερό τους εαυτό.

Η φιλοσοφία του Πέδρο Μαρτίνς αποτυπώθηκε και στη συνέντευξη Τύπου: Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει τη νίκη και δεν θα μπει στον αγωνιστικό χώρο για την ισοπαλία. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα στηριχθεί στη συμπαγή του άμυνα, που έχει δεχτεί φέτος μόλις ένα γκολ. Οσον αφορά την ενδεκάδα, το μόνο δίλημμα φαίνεται να είναι αυτό στην επίθεση ανάμεσα στον Ελ Καντουρί και τον Γκερέρο, με τον δεύτερο πάντως να έχει πλεονέκτημα. Οι «11» που θα ξεκινήσουν απόψε αναμένεται να είναι οι: Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ποντένσε και Γκερέρο.

Από την άλλη πλευρά, οι Αγγλοι δεδομένα, όπως ανέφερε και ο Ποτσετίνο, θα έχουν αλλαγές σε σχέση με το 4-0 επί της Κρίσταλ Πάλας το προηγούμενο Σάββατο. Λογικά, θα ξεκινήσουν οι: Ούγκο Γιορίς, Σερτζ Αουριέρ, Τόμπι Αλντεβάιρελντ, Γιαν Βερτόνγκεν, Μπεν Ντέιβις, Χάρι Γουίνκς, Όλιβερ Σκιπ, Τανγκί Εντομπελέ, Λούκας Μόουρα, Ντέλε Άλι και Χάρι Κέιν.

Διαιτητής του Ολυμπιακός-Τότεναμ ο Ρόκι
Ενας από τους εμπειρότερους διαιτητές του πλανήτη ορίσθηκε από την αρμόδια επιτροπή της UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Τότεναμ. Πρόκειται για τον 46χρονο Ιταλό Τζιανλούκα Ρόκι, ο οποίος, μεταξύ άλλων, έχει «σφυρίξει» τον τελευταίο τελικό του Europa League ανάμεσα στην Τσέλσι και την Αρσεναλ, τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ το 2017 (Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ), αλλά και αρκετούς αγώνες σε Euro και Μουντιάλ. Είχε σφυρίξει παλαιότερα (το 2014) και το Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0. Ο 46χρονος διαιτητής θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μέλι, Καρμπόνε, με 4ο τον Ντοβέρι και στο VAR τους Βαλέρι, Μαριάνι.

Στο άλλο ματς του ομίλου του Ολυμπιακού, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα και φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για να πάρει τους βαθμούς τη νίκης.

Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου