Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτή η Εθνική δεν πάει πουθενά...


Η Εθνική μας ομάδα απογοήτευσε ξανά και ηττήθηκε με 1-0 από τη Φινλανδία στο Τάμπερε, στο πρώτο παιχνίδι με τον Τζόνι Φαν'τ Σιπ στον πάγκο. 
Αποτέλεσμα που είναι καταστροφικό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στην προσπάθεια για πρόκριση στο Euro 2020, καθώς έχει μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία του 10ου ομίλου μετά από πέντε αγωνιστικές και οι ελπίδες της είναι πλέον ελάχιστες έως μηδαμινές. 
Συγκεκριμένα, οι Φινλανδοί έφτασαν τους 12 βαθμούς στην δεύτερη θέση, με την Ελλάδα να μένει στην 5η θέση με μόλις 4 βαθμούς. Διαφορά που μοιάζει αδύνατο να ανατραπεί στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν.
Στο σημερινό παιχνίδι, η εικόνα της ελληνικής ομάδας δεν άλλαξε, παρά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και τις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Η "γαλανόλευκη" ήταν και πάλι ανούσια και ακίνδυνη επιθετικά, κάνοντας πολλά λάθη και παίζοντας δίχως πάθος και ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο.
Οι Φινλανδοί δεν έκαναν σπουδαία πράγματα σε ένα ούτως ή άλλως μέτριο έως κακό ματς δίχως αξιόλογες φάσεις, όμως βρήκαν το γκολ που ήθελαν για μία πολύτιμη νίκη, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πούκι στο 52ο λεπτό της κρίσιμης αναμέτρησης.
Οι συνθέσεις:
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (Μάρκου Κάνερβα): Χραντέσκι, Ραϊτάλα, Αρατζούρι, Τοΐβιο, Ούρονεν, Λουντ, Σπαρβ, Καμαρά, Σοΐρι (93’ Σούλερ), Πούλκι (85’ Καργιαλάινεν) Τουόμινεν (87’ Γιένσεν)
ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν’τ Σιπ): Μπάρκας, Τοροσίδης (70’ Μπακάκης), Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Κολοβός, Μασούρας, Βρουσάι (60’ Πέλκας), Κουλούρης (76’ Παυλίδης)
www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου