Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Προκριματικά Europa League: Με πάθος για την πρόκριση ο Ατρόμητος, κόντρα στη Λέγκια.


Ο Ατρόμητος έκανε το πρώτο βήμα την περασμένη Πέμπτη στη Βαρσοβία και σήμερα το απόγευμα (19:00, ΕΡΤ Sports) θα επιδιώξει να ολοκληρώσει την έκπληξη απέναντι στη Λέγκια και να προκριθεί στα πλέι οφ του Europa League.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου της διοργάνωσης αφήνει ελπίδες στους Περιστεριώτες, που άντεξαν στην πίεση που δέχτηκαν επί πολωνικού εδάφους και πήραν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα ενόψει της αποψινής ρεβάνς.

Ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου επεσήμανε ότι η ομάδα του, για να έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης, θα πρέπει να προσεγγίσει αυτό που ακολουθεί με διαφορετικό επιθετικό πλάνο, δηλαδή, με πιο απλά λόγια, θα πρέπει να σκοράρει για να ελπίζει στην πρόκριση. Σημαντικές αλλαγές δεν αναμένεται να γίνουν στο αρχικό σχήμα, δεδομένης και της απουσίας του Κυριάκου Κιβρακίδη, ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος και θα χάσει και τη ρεβάνς με τους Πολωνούς.

Ο Ατρόμητος θα μπει στο γήπεδο με στόχο να διαφυλάξει τα νώτα του και από κει και πέρα θα προσπαθήσει να παίξει πιο επιθετικά από την περασμένη Πέμπτη. Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τους: Μέγερι, Βέλλιο, Χαρίση, Ρισβάνη, Ουγκράι, Ούμπιδες, Μάντσον, Γούτα, Νάτσο, Κατράνη, Μανούσο. Οι υπόλοιποι της αποστολής: Θεοδωράκης, Ταλόχα, Γιακουμάκης, Ενσικουλού, Γαρουφαλιάς, Καχίλα, Ρόσα, Νταβιώτης και Στρούγγης. Διαιτητής έχει οριστεί από την UEFA ο 42χρονος Ολλανδός Μπας Νιχάους.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/spor/europa-league-me-pathos-o-atromitos-kontra-se-legkia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου