Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Προκριματικά Champions League: Με πάθος για την πρόκριση-υπέρβαση ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αγιαξ.


Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για τον ΠΑΟΚ, που απόψε αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, στη ρεβάνς του 2-2 της Τούμπας για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει τη νίκη στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» απέναντι στους Ολλανδούς, μετά το ισόπαλο πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη, πιστεύοντας ακράδαντα πως μπορεί να πετύχει τον στόχο του και να προκριθεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Η σέντρα στον  αγώνα θα δοθεί στις 21.30 (Cosmote TV), με διαιτητή τον 40χρονο Αγγλο Κρεγκ Πόουσον. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Λι Μπετς, Ιαν Χούσιν και 4ος διαιτητής ο Αντριου Μαντλέι.

Ο Αμπέλ Φερέιρα φαίνεται πως σκέφτεται κάποιες αλλαγές στο αγωνιστικό πλάνο και τις επιλογές της ενδεκάδας, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου. Στην Τούμπα είχαν ξεκινήσει οι: Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Πέλκας, Ακπομ. Οι φίλαθλοι του Άγιαξ εκτιμάται πως θα γεμίσουν ασφυκτικά τις κερκίδες της «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα». Την αναμέτρηση πρόκειται να παρακολουθήσουν από κοντά και 2.000, περίπου, φίλοι του ΠΑΟΚ.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/spor/champions-league-me-pathos-gia-yperbasi-o-paok-me-agiax

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου