Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Κοζάνη...Νεαροί μπούκαραν σε σπίτι ηλικιωμένου και άρπαξαν χρήματα.


Επ΄αυτοφώρω συνελήφθη χθες το βράδυ 22χρονος Έλληνας για κλοπή από οικία, σε περιοχή της Κοζάνης σε περιοχή της Κοζάνης, κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κοζάνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης.
Ειδικότερα, ο 22χρονος από κοινού με ακόμη δυο νεαρούς, ηλικίας 28 και 21 ετών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, αφού διέρρηξαν οικία ιδιοκτησίας 77χρονου ημεδαπού, σε περιοχή της Κοζάνης, εισήλθαν εντός αυτής και αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα και χρηματικό ποσό, συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης προέκυψε ότι, οι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 23-06-2019 έως 30-06-2019, σε διάφορες περιοχές της Κοζάνης, είχαν διαρρήξει ακόμη τέσσερις οικίες και είχαν αφαιρέσει κοσμήματα και χρηματικά ποσά.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου