Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Champions League: Αμφίρροπη μάχη Ατλέτικο-Γιουβέντους στη Μαδρίτη...Σάλκε - Μάντσεστερ Σίτι το άλλο ματς.


Πέφτει απόψε η αυλαία στα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» του Champions League.
Στη Μαδρίτη, στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Γιουβέντους (22:00, Cosmote Sport 2HD), σε ένα ματς που ξυπνά... ευχάριστες αναμνήσεις στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Με 22 γκολ σε 31 ματς απέναντι στους «ροχιμπλάνκος», ο CR7 θέλει να βάλει ένα τέλος στο εξαιρετικό σερί των 9 αήττητων αγώνων που μετράει η Ατλέτικο απέναντι σε ιταλικά κλαμπ. Νοκ άουτ για τη Γιουβέντους οι Κεντίρα και Ντάγκλας Κόστα.
Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη μετριότατη φέτος Σάλκε (22:00, Cosmote Sport 1HD). Στη Veltins Arena, οι «πολίτες» θέλουν να εξασφαλίσουν σκορ πρόκρισης δίχως πολλά ζόρια και να στρέψουν την προσοχή τους στον κυριακάτικο τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στην Τσέλσι.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμα στον Μεντί, ενώ εκτός είναι και οι Γκάμπριελ Ζέσους και Τζον Στόουνς. Στον αντίποδα, Μασκαρέλ, Εμπολό και Σεφ απουσιάζουν από τους «βασιλικούς μπλε», που παράλληλα αγωνιούν και για την παρουσία τους στην Μπουντεσλίγκα, αφού βρίσκονται στο +8 από τη θέση των μπαράζ και στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου