Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Με Ρονάλντο και τύχη, η Πορτογαλία νίκησε το Μαρόκο (VIDEO)



Με το... αγαπημένο 1-0 του Φερνάντο Σάντος, χάρη σε γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Πορτογαλία νίκησε δύσκολα το μαχητικό Μαρόκο, που αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Μουντιάλ.
Στο παιχνίδι που διεξήχθη στη Μόσχα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με κεφαλιά και αυτό το γκολ έμελλε να διαμορφώσει και το τελικό αποτέλεσμα.
Με το σημερινό τέρμα που πέτυχε ο CR7, οδήγησε τους Πορτογάλους στη νίκη και τους χάρισε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς που τους βάζουν σε θέση οδηγού στον όμιλο και τους δίνουν προβάδισμα πρόκρισης. Παράλληλα, έφτασε τα 4 στη διοργάνωση και είναι πρώτος σκόρερ μέχρι στιγμής, ενώ σημείωσε και ένα ιστορικό ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος σκόρερ στην ιστορία των εθνικών ομάδων (δείτε εδώ). 
Το Μαρόκο πάλεψε στο παιχνίδι, αλλά έχασε αρκετές σπουδαίες ευκαιρίες και δεν κατάφερε να σκοράρει, με συνέπεια να ηττηθεί και να γνωρίσει τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του τουρνουά μετά την δεύτερη ήττα του. Η Πορτογαλία έφτασε τους 4 βαθμούς και πέρασε το Ιράν που έχει 3 και το βράδυ αντιμετωπίζει την Ισπανία που έχει 1 βαθμό.

Οι συνθέσεις:
Πορτογαλία: Ρούι Πατρίτσιο, Πέπε, Γκερέiρο, Φοντέ, Σέντριτς, Μουτίνιο (89’ Άντριεν), Ζοάο Μάριο (69’ Μπρούνο Φερνάντες), Σίλβα (59’ Μαρτίνς), Γουίλιαμ, Ρονάλντο, Γκουέντες.
Μαρόκο: Ελ Καζουί, Χακίμι, Ντα Κόστα, Μπενάτια, Ντιράρ, Ζιγιάχ, Ελ Αχμαντί (86’ Φαϊρ), Μπελαντά (76’ Καρσελά), Μουσουφά, Αμραμπάτ, Μπουταϊμπ (69’ Κααμπί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου