Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Προβάδισμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ που νίκησε τον Ατρόμητο


Ο ασταμάτητος ΠΑΟΚ νίκησε τον Ατρόμητο στην Τούμπα με 2-0, σκορ που του δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενόψει του αγώνα ρεβάνς που θα γίνει στο Περιστέρι σε δύο εβδομάδες.
Ο Πέλκας άνοιξε το σκορ στο 19΄ από θέση οφσάιντ και ο Σάχοβ που είχε δώσει την ασίστ με εκπληκτικό τακουνάκι στο πρώτο γκολ, διπλασίασε τα τέρματα του Δικεφάλου στο 86ο λεπτό με γυριστή κεφαλιά, φτάνοντας τα 4 γκολ στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου.
Αυτή ήταν η 10η συνεχόμενη νίκη για τους "ασπρόμαυρους" σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με την ομάδα του Λουτσέσκου να ισοφαρίζει το σερί της σεζόν 1972-73 που αποτελεί ρεκόρ, ως η κορυφαία επίδοση στην ιστορία του συλλόγου.
Οι φιλοξενούμενοι, που δικαιούνται να διαμαρτύρονται για την διαιτησία, είχαν και μεγάλες χαμένες ευκαιρίες, κυρίως με τον Βασιλακάκη που ήταν μόνιμη απειλή για την άμυνα του ΠΑΟΚ.
Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Βιεϊρίνια, Τσίμιροτ, Σάχοβ, Πέλκας (35΄ Ελ Καντουρί) , Μακ (78΄ Κάμπος), Λημνιός, Κουλούρης (64΄ Πρίγιοβιτς).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Σάκιτς, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Ντιγκινί, Μπουσουλάντζιτς (84΄ Κυριακίδης), Μάντσον, Νάτσος (84΄ Ούμπιντες), Ντάουντα (72΄ Βασιλείου), Βασιλακάκης.
http://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου