Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Γκέλα με το καλημέρα για τον ΠΑΟΚ


undefined
Απώλεια βαθμών με από την πρώτη αγωνιστική είχε ο ΠΑΟΚ,  καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει τον Λεβαδειακό με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.
Το παιχνίδι δεν ήταν και το καλύτερο από πλευράς ποιότητας με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους για να σκοράρουν, χωρίς τελικά να τα καταφέρνουν.
Η αναμέτρηση διεξήχθη στη σκιά του θανάτου του νεαρού οπαδού του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τραγικό δυστύχημα, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι.
Το ματς
Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ.
O Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι αιφνιδιάζοντας τον ΠΑΟΚ και απειλώντας για τα καλά τον Δικέφαλο του Βορρά. Ειδικότερα στο 10' ο Τριποτσέρης πήρε την πρώτη κεφαλιά μετά από κόρνερ, η μπάλα πήγε στον Νιασέ, αστόχησε ο τελευταίος στην κεφαλιά που έκανε.
Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία 5΄λεπτά μετά, όταν μετά από σουτ του Λέοβατς, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Μακ, χωρίς να καταλήξει στα δίχτυα.
Στο 28΄ επικράτησε ένταση όταν μετά από γύρισμα του Μακ από τα αριστερά, ο Νιασέ πρόλαβε την μπάλα πριν κάνει το σουτ ο Πρίγιοβιτς. Ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι.
Ανιγκό και Λουτσέσκου είχαν έντονο διάλογο με τον Αρετόπουλο στη συνέχεια να του αποβάλλει και να τους ζητάει να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια.
Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ είχε καλή στιγμή όταν μετά από κόρνερ, ο Βαρέλα έπιασε την κεφαλία, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει με τις δύο ομάδες να φεύγουν για τα αποδυτήρια ισόπαλες.
Λεβαδειακός και ΠΑΟΚ βγήκαν στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές.
Στο 49΄ο Δικέφαλος του Βορρά είχε καλή στιγμή όταν ο  Ερνίκε σούταρε και ο Ζαραδούκας σταμάτησε την μπάλα σχεδόν πάνω στην γραμμή.
Στο 53' ο Λεβαδειακός είχε τεράστια ευκαιρία με τον τον Γιουσούφ να σουτάρει, τον Ρέι να ακουμπάει και στη συνέχεια η μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι.
Στο 57'  ο ΠΑΟΚ έκανε την πρώτη του αλλαγή με τον Σάκχοφ να περνά στη θέση του Κάτσε.
Το ματς συνεχίστηκε με τους παίκτες των δύο ομάδων να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Στο 62΄ έγινε με τον Μπίσεσβαρ να περνάει στη θέση του Λημνιού και τον Μακ να πηγαίνει στη φυσική του θέση στα άκρα.
Πάντως το ντεμπούτο του νεαρού Έλληνα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν θετικό και έδειξε πως έχει να δώσει στην ομάδα.
Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ζήτησε ξανά πέναλτι με τον Ζαραδούκα να δίνει αγκωνιά στον Ερνίκε μέσα στην περιοχή, με τον ρέφερι να κάνει λάθος και να μη δίνει τίποτα.
Στο 67'  οι ασπρόμαυροι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν με τον Πρίγιοβιτς, να πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε αουτ.
Ένα λεπτό αργότερα ο Κάμπος μπήκε στη θέση του Ενρίκε.
Στο 85' ο ΠΑΟΚ είχε καλή ευκαιρία με τον Κάμπος να σουτάρει αλλά η μπάλα βγήκε άουτ.
Στα επόμενα λεπτά ο Δικέφαλος πίεσε για το γκολ ωστόσο, την τελευταία ευκαιρία για να σκοράρει την είχε ο Λεβαδειακός, όταν Γιακουμάκης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ρέι κράτησε ζωντανό τον ΠΑΟΚ.
http://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου