Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Τα ζευγάρια των ημιτελικών σε Champions League και Europa League...

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Champions League στη Νιόν της Ελβετίας.
Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα εξής:
Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
Μονακό - Γιουβέντους
Οι δύο ομάδες της ισπανικής πρωτεύουσας θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για 4η συνεχόμενη χρονιά. Το 2014 και το 2016 συναντήθηκαν στον τελικό, με τη "βασίλισσα" να σηκώνει το τρόπαιο και τις δύο φορές. Στο "Ντα Λουζ" στην παράταση με 4-1 και στο "Σαν Σίρο", πέρσι, στη διαδικασία των πέναλτι. Το 2015 έπαιξαν στα προημιτελικά, με την Ρεάλ να παίρνει την πρόκριση. 
Μονακό και Γιουβέντους "διασταύρωσαν τα ξίφη" τους στη φάση των "8" το 2015, με την ιταλική ομάδα να προκρίνεται και να φτάνει μέχρι τον τελικό του Βερολίνου, όπου ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα. Επίσης, το 1998 η Γιούβε είχε αποκλείσει τη Μονακό στους "4" και είχε χάσει το Κύπελλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό.
Τυπικά γηπεδούχος του μεγάλου τελικού που θα γίνει στο Κάρντιφ το Σάββατο 3 Ιουνίου, θα είναι η ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Μονακό Γιουβέντους.
Τα πρώτα παιχνίδια των τεσσάρων ομάδων των ημιτελικών θα διεξαχθούν στις 2 και στις 3 Μαΐου και οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα 9-10/5.
Η Ρεάλ θα υποδεχθεί την Ατλέτικο στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" στο πρώτο ματς και η ρεβάνς θα γίνει στο "Βιθέντε Καλντερόν". Στο άλλο ζευγάρι, η Μονακό θα φιλοξενήσει τη Γιουβέντους αρχικά στο "Λουί Ντε" και το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στο Τορίνο.



Δείτε τα ζευγάρια που προέκυψαν για την ημιτελική φάση του Europa League από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας.
Αυτά είναι τα εξής:
Άγιαξ - Λιόν
Θέλτα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Το πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού Άγιαξ - Λιόν θα διεξαχθεί στην "Άμστερνταμ Αρίνα" και η ρεβάνς στη Γαλλία. Στο άλλο ζευγάρι της τετράδας, η Θέλτα θα υποδεχθεί την Γιουνάιτεντ στην Ισπανία στο πρώτο ματς και η ρεβάνς θα γίνει στο Μάντσεστερ.
Οι πρώτοι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 4 Μαΐου και οι αγώνες ρεβάνς για τις 11 Μαΐου.
Ο γηπεδούχος του τελικού του Europa League θα είναι ο νικητής του ζευγαριού ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Λιόν.
Υπενθυμίζουμε ότι ο μεγάλος τελικός της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου στη Στοκχόλμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου