Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Champions League: To Πριγκιπάτο απειλεί την Σίτι – Φωτιά στη ρεβάνς του Μονακό.

Απόψε θα γίνουν γνωστές και οι τελευταίες δύο ομάδες της προημιτελικής φάσης του Champions League. Στο «Λουί Ντε», η Μονακό υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 5-3 ενώ στο άλλο ματς, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Λεβερκούζεν.
Ματς για γερά νεύρα αναμένεται στο Πριγκιπάτο. Η Μονακό υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 5-3, σκορ με το οποίο ηττήθηκε στο Etihad στο πρώτο ματς.
Ο Φαλκάο αναμένεται να αγωνιστεί βασικός παρά τους πόνους που τον ταλαιπωρούν στο πόδι τις τελευταίες ημέρες ενώ εκτός αποστολής είναι ο βασικός αμυντικός Γκλικ για τους γηπεδούχους.
Από την πλευρά του ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να παίξουν για το γκολ αφού σε διαφορετική περίπτωση θα κινδυνέψει η πρόκριση.
Πιθανές Συνθέσεις
Μονακό:Σούμπασιτς – Σιντιομπέ, Ράγκι, Τζέμερσον, Μεντί – Σίλβα, Μπακαγιόκο, Φαμπίνιο, Λεμάρ – Μ'Μπαπέ, Φαλκάο
Μάντσεστερ Σ.:Καμπαγέρο – Σανιά, Στόουνς, Οταμέντι, Κλισί – Φερναντίνιο – Στέρλινγκ, Ντε Μπρούινε, Σίλβα, Σανέ – Αγουέρο
Τσεκάρει το εισιτήριο η Ατλέτικο
Στο «Βιθέντε Καλντερόν» η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Λεβερκούζεν και έχει το υπέρ της 4-2 από τη νίκη στη Γερμανία. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για τους Γερμανούς, οι οποίοι καλούνται να βρουν νίκη και μάλιστα με δύο γκολ διαφορά μέσα στην Ισπανία για να πάρουν την πρόκριση.
Οι Ισπανοί δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον τιμωρημένο Γκάμπι αλλά και τον Φιλίπε Λουίς για τον ίδιο λόγο ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Τιάγκο και Γκαμεϊρό.
Από την πλευρά τους οι Γερμανοί έχουν αρκετούς απόντες. Οι Μπέντερ, Τσαλχάνογλου, Χάβερτζ, Κίσλινγκ, Χένριξ, Τα και Τοπράκ δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Ισπανία.
Πιθανές Συνθέσεις
Ατλέτικο Μαδρίτης: Ομπλακ – Χουανφράν, Γκοδίν, Χιμένεθ, Ερνάντες – Καράσκο, Νίγκεθ, Κόκε, Πάρτι – Γκριεζμάν, Κορέα
Λεβερκούζεν:Λένο – Ντα Κόστα, Γεβντάι, Ντράγκοβιτς, Βέντελ – Μπάουμγκαρτλινγκερ, Καμπλ – Μπελαραμπί, Φόλαντ, Μπραντ - Τσιτσαρίτο

www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου