Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ο Ηρακλής ηττήθηκε από τον Πλατανιά που πάει για πλέι οφ!


Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Ηρακλής από τον Πλατανιά στα Περιβόλια των Χανίων, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Super League.
Ο "Γηραιός" ήταν μαχητικός στο παιχνίδι και πάλευε για τον βαθμό της ισοπαλίας προσέχοντας κυρίως την άμυνά του, όμως λύγισε στο φινάλε.
Η ομάδα της Κρήτης πίεζε όσο κυλούσαν τα λεπτά προς τη λήξη και με σκόρερ τον Γιακουμάκη στο 78΄, πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα και της έδωσε τους τρεις βαθμούς.
Με αυτούς τους τρεις βαθμούς μάλιστα, το σύνολο του Γιώργου Παράσχου ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας φτάνοντας τους 41 βαθμούς και βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πίσω από την 5η ΑΕΚ. Έτσι, ο Πλατανιάς με την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί μπορεί να ονειρεύεται ακόμη και είσοδο στα πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος.
Στον αντίποδα, οι "κυανόλευκοι" παρέμειναν στους 16 βαθμούς, που τους διατηρούν ισόβαθμους με τη Βέροια στην τελευταία θέση και στη ζώνη του υποβιβασμού, 3 βαθμούς μακριά από τον 14ο Λεβαδειακού που έχει 19.
http://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου