Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017)

Την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 στην κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα αναμένονται νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας, το νότιο Ιόνιο και το κεντρικό και νότιο Αιγαίο, ενώ και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Πιθανότητα για σποραδικούς όμβρους ή καταιγίδες υπάρχει στο νότιο Αιγαίο από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το απόγευμα στη Μακεδονία και τη Θράκη να αναπτυχθούν νεφώσεις, και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο της τάξης των 2 έως 3 βαθμών. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 3 έως 23 βαθμούς, στη κεντρική από 6 έως 21, στη νότια από 5 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 21, και στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 20.
Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς-βορειοδυτικούς ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου