Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Δύο μονομαχίες απόψε στο Champions League....Η Μονακό απειλεί τον Γκουαρδιόλα

Φωτογραφία: AP
Με δύο παιχνίδι συνεχίζεται η φάση των «16» του Champions League. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Μονακό και η Λεβερκούζεν την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε δύο μονομαχίες όπου τα φαβορί θα έχουν πολύ δύσκολο έργο για να φτάσουν στη νίκη.
Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές ομάδες του θεσμού φέτος αφού αν και δεν θεωρείται ένα από τα μεγάλα ονόματα, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο.
Πήρε την πρόκριση εύκολα από έναν όμιλο με Τότεναμ, Λεβερκούζεν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχοντας αναγεννημένο στο ρόστερ της τον Ραδαμέλ Φαλκάο. Μοναδικό σημαντικό πρόβλημα για τους Γάλλους, η απουσία του Τζέμερσον λόγω τιμωρίας.
Από την πλευρά της η Μάντσεστερ Σίτι περιορίστηκε στην ισοπαλία 0-0 με την Χάντερσφιλντ για το Κύπελλο Αγγλίας, δείχνοντας πως το μυαλό της έτρεχε ήδη στον αποψινό πρώτο αγώνα με την Μονακό.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν υπολογίζει στον Γκαμπριέλ Ζεσούς ενώ πρόβλημα στη μέση αντιμετωπίζει ο Κλισί και δεν αποκλείεται να μείνει εκτός αποστολής.
Πιθανές Συνθέσεις
Μάντσεστερ Σίτι: 
Καμπαγέρο - Φερναντίνιο, Οταμέντι, Στόουνς, Κολάροφ - Σίλβα, Τουρέ, Ντε Μπρούινε - Στέρλινγκ, Αγουέρο, Σανέ
Μονακό:Σούμπασιτς - Σιντιμπέ, Γκλικ, Ράτζι, Μεντί - Σίλβα, Φαμπίνιο, Μπακαγιόκο, Λεμάρ - Ζερμέν, Φαλκάο
Στην Γερμανία, η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα ζευγάρι το οποίο δείχνει αρκετά ισορροπημένο. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι βέβαια το φαβορί όμως τους τελευταίους μήνες δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Η Λεβερκούζεν δεν έχει στη διάθεσή της τον κεντρικό αμυντικό Τα και τον οργανωτή Τσαλχάνογλου ενώ αμφίβολος είναι και ο Μπέντερ.
Από την πλευρά της η Ατλέτικο έχει σημαντικά προβλήματα. Εκτός μάχης είναι οι Γοδίν, Χουανφράν, Τιάγκο, Φερνάντες και αμφίβολοι οι Γκαϊτάν και Όμπλακ.
Πιθανές Συνθέσεις
Λεβερκούζεν:
Λένο - Χένρικς, Τοπράκ, Ντράγκοβιτς, Βέντελ - Αράνγκιθ, Καμπλ - Μπελαραμπί, Μπραντ, Χάβετς - Τσιτσαρίτο
Ατλέτικο Μ:Ομπλακ - Βρσάλικο, Σάβιτς, Χιμένεθ, Λουίς - Καράσκο, Γκάμπι, Κόκε. Νίγκεθ - Γκριεζμάν, Τόρες


Πηγή: www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου