Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Βρήκε την Corvette που της έκλεψαν το… 1976


Το 1976 εκλάπη η Corvette C2 της Modesto Fleming, μιας γυναίκας που ζούσε στo Anaheim της California. Η αστυνομία τότε δεν μπόρεσε να...
βρει τα ίχνη του αυτοκινήτου. Η γυναίκα δέχτηκε ότι το αγαπημένο της αυτοκίνητο είχε χαθεί για πάντα.

Μέχρι τον Οκτώβριο. Αλλά με λίγη τύχη και χάρη σε έναν έξυπνο και σκληρά εργαζόμενο αξιωματικό της αστυνομίας, η υπόθεση είχε ευτυχή κατάληξη. Νωρίτερα φέτος μια Corvette Stingray του ’64 παρουσιάστηκε σε μία έκθεση. Τότε κάποιος παρατήρησε ότι ο αριθμός πλαισίου που έφερε το αυτοκίνητο δεν αντιστοιχούσε σε Corvette. Και ψάχνοντας αποκαλύφθηκε ότι ανήκε σε μια Chevrolet Impala του ’64. Έτσι η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο, διασταυρώνοντας τα στοιχεία στο εθνικό σύστημα ασφάλισης. Ο σωστός αριθμός πλαισίου αντιστοιχούσε σε ένα αυτοκίνητο κλεμμένο από τοAnaheim τον Σεπτέμβριο του 1976.



Ειδοποιήθηκαν οι Αρχές του Anaheim και βρήκαν το θύμα, η οποία πλέον ζει στην Arizona. Ο άνδρας που πήγε το αυτοκίνητο στην έκθεση από την οποία ξεκίνησε η διαλεύκανση της υπόθεσης είχε αποκτήσει το αυτοκίνητο νόμιμα. Και το φρόντιζε τα τελευταία 20 χρόνια. Συγκεκριμένα του το είχε κάνει δώρο η γυναίκα του, η οποία το είχε αγοράσει από έναν ντίλερ.

Έτσι, η ιστορία έχει την καλή πλευρά της, αφού η αρχική ιδιοκτήτρια βρήκε το χαμένο της αυτοκίνητο μετά από 40 χρόνια. Αλλά υπάρχει και η κακή, αφού μια οικογένεια που λάτρευε το αυτοκίνητο και το είχε αποκτήσει νόμιμα και το συντηρούσε για 20 χρόνια, το αποχωρίστηκε παρά την θέλησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου