Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Οι φωτογραφίες της ημέρας...


Σκληρές μάχες στο Χαλέπι. Ακόμα μία συνοικία του Χαλεπίου που είχαν στον έλεγχό τους οι αντάρτες κατέλαβαν ο συριακός στρατός και οι σύμμαχοι του, όπως έγινε γνωστό από ΜΚΟ. Με την κατάληψη αυτής της συνοικίας, της Τάρικ αλ-Μπαμπ, το καθεστώς ελέγχει πλέον περίπου το 60% του ανταρτικού τομέα του Χαλεπίου, ο οποίος διέφευγε του ελέγχου του από το 2012, διευκρίνισε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.
Ακόμα μία συνοικία του Χαλεπίου που είχαν στον έλεγχό τους οι αντάρτες κατέλαβαν ο συριακός στρατός και οι σύμμαχοι του, όπως έγινε γνωστό από ΜΚΟ. Με την κατάληψη αυτής της συνοικίας, της Τάρικ αλ-Μπαμπ, το καθεστώς ελέγχει πλέον περίπου το 60% του ανταρτικού τομέα του Χαλεπίου, ο οποίος διέφευγε του ελέγχου του από το 2012, διευκρίνισε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Ιταλία: Στην τελική ευθεία για το δημοψήφισμα . Εκλογικοί υπάλληλοι τοποθετούν σε σειρά τα ψηφοδέλτια για το ιταλικό δημοψήφισμα σε εκλογικό κέντρο της Ρώμης. Την παραμονή του δημοψηφίσματος για τις προωθούμενες από τον Ιταλό πρωθυπουργό συνταγματικές αλλαγές, οι υποστηρικτές του «όχι» προηγούνται, αναφέρει η Deutsche Welle, προσθέτοντας ότι ενδεχόμενη παραίτηση του Ματέο Ρέντσι εκτιμάται ότι θα επηρεάσει όλη την Ευρωζώνη.
Εκλογικοί υπάλληλοι τοποθετούν σε σειρά τα ψηφοδέλτια για το ιταλικό δημοψήφισμα σε εκλογικό κέντρο της Ρώμης. Την παραμονή του δημοψηφίσματος για τις προωθούμενες από τον Ιταλό πρωθυπουργό συνταγματικές αλλαγές, οι υποστηρικτές του «όχι» προηγούνται, αναφέρει η Deutsche Welle, προσθέτοντας ότι ενδεχόμενη παραίτηση του Ματέο Ρέντσι εκτιμάται ότι θα επηρεάσει όλη την Ευρωζώνη.

Ομίχλη στη Μαδρίτη. Ομιχλώδες σκηνικό στην ισπανική πρωτεύουσα.
Ομιχλώδες σκηνικό στην ισπανική πρωτεύουσα.

Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στη Βαρσοβία . Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Παλιά Πόλη της Βαρσοβίας.
Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Παλιά Πόλη της Βαρσοβίας.

Το «χωριό του χειμώνα» στη Ν. Υόρκη. Στιγμιότυπο από θεματικό χωριό που έχει στηθεί στο κέντρο της Νέας Υόρκης.
Στιγμιότυπο από θεματικό χωριό που έχει στηθεί στο κέντρο της Νέας Υόρκης.

Καλαμόκιρκος στο Ναύπλιο. Καλαμόκιρκος (ένα είδος γερακιού) πετά στον υδροβιότοπο Ναυπλίου - Νέας Κίου ψάχνοντας για τροφή.
Καλαμόκιρκος (ένα είδος γερακιού) πετά στον υδροβιότοπο Ναυπλίου - Νέας Κίου ψάχνοντας για τροφή.

Στιγμιότυπο από τη λίμνη Καϊάφα . Στιγμιότυπο από τη λίμνη Καϊάφα στον νομό Ηλείας.
Στιγμιότυπο από τη λίμνη Καϊάφα στον νομό Ηλείας.

http://www.naftemporiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου