Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΤΡΙΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016)

%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%85
Με τοπικά αυξημένες νεφώσεις και σποραδικές βροχές θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο. Έτσι, την Τρίτη, θα έχουμε τοπικές νεφώσεις και κυρίως στα δυτικά θα σημειωθούν παροδικές βροχές και το βράδυ στο Ιόνιο πιθανώς καταιγίδες. Την Τετάρτη, βροχές θα σημειωθούν σε αρκετές περιοχές εκτός της ανατολικής χώρας και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά ορεινά. Από την Πέμπτη όμως σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν, στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά ως 7 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, με τον παγετό να συνεχίζει να κάνει την εμφάνισή του τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία ήλιος με τοπική συννεφιά, παγετός το πρωί και η θερμοκρασία από μείον 2 έως 12 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, λίγες νεφώσεις, βόρειοι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 4 έως 12 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και στο Ιόνιο πιθανώς καταιγίδες, άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 3 έως 16 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο, συννεφιά με πιθανότητα βροχής στα βορειοδυτικά. Ο υδράργυρος από 3 έως 17 βαθμούς.
Στα Κύθηρα, σταδιακή εξασθένηση των ανέμων και θερμοκρασία ως 16 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση και το θερμόμετρο από 12 έως 17 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός. Βοριάδες 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα τοπικές νεφώσεις με πιθανή βροχή κυρίως στα βόρεια και ο υδράργυρος από 1 έως 15 βαθμούς.
Στην Αττική, ήλιος με τοπική συννεφιά, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου