Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Euroleague...Ήττα στη Μόσχα για τον μαχητικό Παναθηναϊκό


Ο Παναθηναϊκός πάλεψε ως ίσος προς ίσο στη Μόσχα απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ, αλλά κάποια αυστηρά σφυρίγματα και μερικά σουτ που δεν μπήκαν κόστισαν στους «πράσινους» την ήττα με 77-81.
Αντίθετα σε όλα τα προγνωστικά, αφού ο Κυπελλούχος Ελλάδας προερχόταν από τη συντριβή στο ΣΕΦ και μετέβη στη ρωσική πρωτεύουσα χωρίς προπονητή, ο Παναθηναϊκός έκανε την καλύτερη φετινή εμφάνισή του ως τώρα και έβαλε πολύ δύσκολα στο συγκρότημα τουΔημήτρη Ιτούδη.
Με τον Ντμίτρι Νίκολς να πραγματοποιεί εξαιρετικό παιχνίδι (20 πόντοι), η ομάδα του υπηρεσιακού τεχνικού Γιώργου Βόβορα βρήκε ηγέτη στην επίθεση. Ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ κράτησε όρθιους τους συμπαίκτες του όταν οι Μοσχοβίτες προηγήθηκαν με 20-8 και επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να μαζέψει τη διαφορά (22-19 στο 10΄, 35-30 στο ημίχρονο).
Με τον Νικ Καλάθη να έρχεται από τα «παλιά» στο τρίτο δεκάλεπτο, να παίζει υποδειγματική άμυνα και να οργανώνει άψογα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30΄ με 58-57 και παρέμειναν σε θέση οδηγού ως το 34΄, οπότε και προηγήθηκαν με 68-63 δείχνοντας έτοιμοι για το «μπαμ».
Στο σημείο εκείνο όμως τα περισσότερα σφυρίγματα ήταν για την έδρα, ο Νάντο Ντε Κολό «ξύπνησε» και άρχισε να σκοράρει (20 πόντοι, όσους και ο Βοροντσέβιτς) και κάπως έτσι η ΤΣΣΚΑ πήρε μια κοπιαστική και αγχώδη νίκη. Εξαιρετικός για τον Παναθηναϊκό ήταν και ο Κέι Σι Ρίβερς, που πρόσφερε 16 πόντους.
http://www.naftemporiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου