Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Έλεγχος σε κουζίνες Bosch και Pitsos...Ποιες συσκευές αφορά το πρόγραμμα


Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία η BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε, μέλος του ομίλου BSH Hausgeräte GmbH, εκτελεί πρόγραμμα διορθωτικών μέτρων στις ελεύθερες κουζίνες αερίου των εταιρειών Bosch και Pitsos που έχουν κατασκευαστεί από τον Ιανουάριο του 2009 έως τον Οκτώβριο του 2011 υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Τεχνικής Βιομηχανίας Νομοθεσίας, βάσει των διατάξεων του άρθρου 31 του ν.4072/12 (Α΄86) και των άρθρων 5,6 και 8 της κ.υ.α. Ζ3/2810/2014 (Β’ 1885).
Το πρόγραμμα αφορά τον έλεγχο και την λήψη διορθωτικών μέτρων ενός συγκεκριμένου αριθμού ελευθέρων κουζινών αερίου των εταιρειών Bosch και Pitsos που έχουν κατασκευαστεί από τον Ιανουάριο του 2009 έως τον Οκτώβριο του 2011.
Τα συγκεκριμένα προϊόντα ενδέχεται να παρουσιάζουν βλάβη στο εξάρτημα σύνδεσης αερίου. Κατά συνέπεια, μπορεί να προκληθεί διαρροή αερίου, ενώ, σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, ενδεχομένως υπάρχει κίνδυνος έκρηξης.
Καλούνται όλοι οι κάτοχοι ελεύθερων κουζινών αερίου των εταιρειών Bosch και Pitsos που έχουν κατασκευαστεί από τον Ιανουάριο του 2009 έως τον Οκτώβριο του 2011, προκειμένου να ελέγξουν αν η συσκευή τους επηρεάζεται από το τρέχoν πρόγραμμα διορθωτικών μέτρων να καλέσουν την τηλεφωνική γραμμή τεχνικής υποστήριξης στο 18182 ή να ελέγξουν τα σχετικά στοιχεία της συσκευής τους στο www.gascookingsafety.com.
Για την αποφυγή κάθε πιθανού κινδύνου, οι κάτοχοι επηρεαζόμενων συσκευών θα πρέπει να απενεργοποιήσουν την παροχή αερίου στη συσκευή και να μην την χρησιμοποιήσουν έως ότου αντικατασταθεί το εξάρτημα σύνδεσης αερίου.
Σε κάθε κάτοχο επηρεαζόμενης συσκευής θα γίνει δωρεάν αντικατάσταση του εξαρτήματος σύνδεσης από εξουσιοδοτημένο τεχνικό του service στην κατοικία του κατόχου. Η αντικατάσταση στην κατοικία του κατόχου θα προγραμματιστεί έγκαιρα.
http://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου