Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Οι φωτογραφίες της ημέρας...


Παγωνιά στη Νότια Κορέα. Λουλούδια καλυμμένα με πάγο, στο διάσελο βουνού της επαρχίας Γκάνγουον της Νότιας Κορέας.
Λουλούδια καλυμμένα με πάγο, στο διάσελο βουνού της επαρχίας Γκάνγουον της Νότιας Κορέας.

Άρχισε η εκκένωση της «ζούγκλας» του Καλαί. Πρόσφυγες και μετανάστες έφθασαν νωρίς το πρωί στα σημεία συγκέντρωσης που έχουν καθορισθεί από τις αρχές για την εκκένωση της «ζούγκλας» του Καλαί στη βόρεια Γαλλία. Η τεράστια επιχείρηση παρουσιάζεται ως «ανθρωπιστικού» χαρακτήρα από τη γαλλική κυβέρνηση.
Πρόσφυγες και μετανάστες έφθασαν νωρίς το πρωί στα σημεία συγκέντρωσης που έχουν καθορισθεί από τις αρχές για την εκκένωση της «ζούγκλας» του Καλαί στη βόρεια Γαλλία. Η τεράστια επιχείρηση παρουσιάζεται ως «ανθρωπιστικού» χαρακτήρα από τη γαλλική κυβέρνηση.

Χαλοουίν στον ζωολογικό κήπο του Ανόβερου. Σουρικάτες παίζουν σε μια κολοκύθα, που τους προσέφερε το προσωπικό του ζωολογικού κήπου του Ανόβερου, στο πλαίσιο του Χαλοουίν.
Σουρικάτες παίζουν σε μια κολοκύθα, που τους προσέφερε το προσωπικό του ζωολογικού κήπου του Ανόβερου, στο πλαίσιο του Χαλοουίν.

Φθινοπωρινό τοπίο στη Σκωτία. Φθινοπωρινό σκηνικό σε λίμνη στης Σκωτίας.
Φθινοπωρινό σκηνικό σε λίμνη στης Σκωτίας.

Συντριβή μικρού αεροσκάφους στη Μάλτα . Πέντε Γάλλοι τελωνειακοί είναι τα θύματα της συντριβής μικρού αεροσκάφους στη Μάλτα. Το δυστύχημα έλαβε χώρα στις 8.30 το πρωί (ώρα Ελλάδος), λίγα λεπτά μετά την απογείωση του αεροσκάφους.
Πέντε Γάλλοι τελωνειακοί είναι τα θύματα της συντριβής μικρού αεροσκάφους στη Μάλτα. Το δυστύχημα έλαβε χώρα στις 8.30 το πρωί (ώρα Ελλάδος), λίγα λεπτά μετά την απογείωση του αεροσκάφους.

Καλπάκι: Τα 200 τ.μ. φτάνει η έκταση του εδάφους που υπέστη καθίζηση. Κλιμάκιο του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εξετάζει το σημείο όπου σημειώθηκε καθίζηση του εδάφους, πριν από λίγες ημέρες, κοντά στον περιφερειακό δρόμο του Καλπακίου. Σύμφωνα με αξιωματικούς της Πυροσβεστικής, που βρέθηκαν στο σημείο, εκτιμάται πως το βάθος του «κρατήρα» που άνοιξε, ξεπερνά τα 20 μέτρα, ενώ η συνολική επιφάνεια της καθίζησης αγγίζει τα 200 τ.μ. Ο Δήμαρχος Καλπακίου Κώστας Καψάλης είπε πως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ειδικών, η βύθιση του εδάφους έχει σχέση με τις αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις που σημειώνονται στην περιοχή.
Κλιμάκιο του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εξετάζει το σημείο όπου σημειώθηκε καθίζηση του εδάφους, πριν από λίγες ημέρες, κοντά στον περιφερειακό δρόμο του Καλπακίου. Σύμφωνα με αξιωματικούς της Πυροσβεστικής, που βρέθηκαν στο σημείο, εκτιμάται πως το βάθος του «κρατήρα» που άνοιξε, ξεπερνά τα 20 μέτρα, ενώ η συνολική επιφάνεια της καθίζησης αγγίζει τα 200 τ.μ. Ο Δήμαρχος Καλπακίου Κώστας Καψάλης είπε πως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ειδικών, η βύθιση του εδάφους έχει σχέση με τις αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις που σημειώνονται στην περιοχή.

Σερφ στη Ναζαρέ. Κύμα παρασέρνει σέρφερ στην Πράια ντο Νόρτε, στη Ναζαρέ της Πορτογαλίας.
Κύμα παρασέρνει σέρφερ στην Πράια ντο Νόρτε, στη Ναζαρέ της Πορτογαλίας.

http://www.naftemporiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου