Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Aνακοίνωση Συνδέσμου Προπονητών Κοζάνης...


Το Δ.Σ. του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Κοζάνης  μετά από διαμαρτυρίες πολλών μελών του για το καυτό θέμα της επιλογής διπλωματούχων προπονητών από τις ομάδες της Α΄ κατηγορίας, αισθάνεται την υποχρέωση  να απευθυνθεί στα μέλη του συνδέσμου και να τους εφιστήσει την προσοχή ζητώντας τους να μην δανείζει κανένας το δίπλωμα του σε καμιά ποδοσφαιρική ομάδα, καθώς στερεί την εργασία από μέλη  που είναι τακτοποιημένα οικονομικά και προς την Ε.Π.Ο., και προς τις Ε.Π.Σ., και φυσικά και προς το σύνδεσμο μας.
Αποτελεί πράξη αντισυναδελφική και απαράδεκτη και τέτοιες ενέργειες νομίζουμε ότι καθιστούν αυτούς τους συναδέλφους – εφόσον αποδεδειγμένα προκύπτει η παραπάνω ενέργεια –  χωρίς θέση στο σύνδεσμο μας με όλα όσα μπορεί αυτό να σημαίνει. Πρέπει να δοθεί κάποτε ένα τέλος σε όλα αυτά τα παράθυρα που μόνο κακό κάνουν στο ποδόσφαιρο.
Επίσης απευθυνόμαστε και στις Ε.Π.Σ. όλων των νομών της ΔυτικήςΜακεδονίας που υπάρχουν μέλη μας,  και τις καλούμε να εφαρμόσουν όλα όσα αναφέρονται στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων για την πρόσληψη προπονητών με τα ανάλογα για την κάθε κατηγορία διπλώματα.
Κάνουμε έκκληση στους συνδέσμους των διαιτητών να προβαίνουν στον απαραίτητο έλεγχο και να εφαρμόζουν τους κανονισμούς όσον αφορά την καθοδήγηση από την τεχνική περιοχή μόνο από τους έχοντες διπλώματα προπονητών ποδοσφαίρου.
ΑΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
       ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.
www.kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου