Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Οι φωτογραφίες της ημέρας...

Ένας Έλληνας ανάμεσα στα θύματα της επίθεσης στο Μόναχο. Κόσμος αφήνει λουλούδια και κεριά στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης στο Μόναχο. Ένας Έλληνας πολίτης βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα της χθεσινής αιματηρής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών.
Κόσμος αφήνει λουλούδια και κεριά στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης στο Μόναχο. Ένας Έλληνας πολίτης βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα της χθεσινής αιματηρής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών.
Πολύνεκρη επίθεση στο Αφγανιστάν . Τουλάχιστον 61 είναι οι νεκροί και τουλάχιστον 207 οι τραυματίες από την βομβιστική επίθεση που έγινε στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό του υπουργείου Υγείας. Βομβιστές αυτοκτονίας πραγματοποίησαν επίθεση στη διάρκεια μεγάλης διαδήλωσης μελών της σιϊτικής μειονότητας Χαζάρα.
Τουλάχιστον 61 είναι οι νεκροί και τουλάχιστον 207 οι τραυματίες από την βομβιστική επίθεση που έγινε στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό του υπουργείου Υγείας. Βομβιστές αυτοκτονίας πραγματοποίησαν επίθεση στη διάρκεια μεγάλης διαδήλωσης μελών της σιϊτικής μειονότητας Χαζάρα.
Κίνα: Σφοδρές βροχοπτώσεις στην επαρχία Χεμπέι. Τουλάχιστον 26 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 34 αγνοούνται εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων και των πλημμυρών στην επαρχία Χεμπέι της βόρειας Κίνας, όπως μεταδίδει το Xinhua επικαλούμενο τις τοπικές αρχές.
Τουλάχιστον 26 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 34 αγνοούνται εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων και των πλημμυρών στην επαρχία Χεμπέι της βόρειας Κίνας, όπως μεταδίδει το Xinhua επικαλούμενο τις τοπικές αρχές.
Γκραν πρι Ουγγαρίας: Ο Ρόσμπεργκ στην pole position. Ο Νίκο Ρόσμπεργκ είναι ο πιλότος που θα εκκινήσει από την pole position (26η στην καριέρα του) στο αυριανό Grand Prix της Ουγγαρίας, στην πίστα του Χουνγκαρόρινγκ. Στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές, που ξεκίνησαν με καθυστέρηση 20 λεπτών λόγω βροχής, ο Ρόσμπεργκ εκμεταλλεύτηκε την επιβράδυνση του συνάδελφού του στη Mercedes, Λιούις Χάμιλτον, ύστερα από «σπινιάρισμα» του Φερνάντο Αλόνσο κι έτσι τερμάτισε με καλύτερο χρόνο από τον παγκόσμιο πρωταθλητή, που ήταν δεύτερος.
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ είναι ο πιλότος που θα εκκινήσει από την pole position (26η στην καριέρα του) στο αυριανό Grand Prix της Ουγγαρίας, στην πίστα του Χουνγκαρόρινγκ. Στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές, που ξεκίνησαν με καθυστέρηση 20 λεπτών λόγω βροχής, ο Ρόσμπεργκ εκμεταλλεύτηκε την επιβράδυνση του συνάδελφού του στη Mercedes, Λιούις Χάμιλτον, ύστερα από «σπινιάρισμα» του Φερνάντο Αλόνσο κι έτσι τερμάτισε με καλύτερο χρόνο από τον παγκόσμιο πρωταθλητή, που ήταν δεύτερος.
Καταιγίδα στην Υεμένη. Αστραπή φωτίζει τον ουρανό της Σαναά κατά τη διάρκεια καταιγίδας.
Αστραπή φωτίζει τον ουρανό της Σαναά κατά τη διάρκεια καταιγίδας.
Ηλιοβασίλεμα στο Ναύπλιο. Ο ήλιος δύει στην παραλία της πόλης του Ναυπλίου την Παρασκευή 22 Ιουλίου.
Ο ήλιος δύει στην παραλία της πόλης του Ναυπλίου την Παρασκευή 22 Ιουλίου.
Νυχτερινό στιγμιότυπο. Νυχτερινό στιγμιότυπο από τις Κυκλάδες.
Νυχτερινό στιγμιότυπο από τις Κυκλάδες.
www.naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου