Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Η Γιουβέντους πήρε Ιγκουαΐν με 94 εκατ. ευρώ!


Η Γιουβέντους θα πληρώσει το αστρονομικό ποσό των 94,7 εκατομμυρίων ευρώ που αντιστοιχεί στη ρήτρα του Γκονζάλο Ιγκουαΐν για να τον αποκτήσει από τη Νάπολι, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά και όχι μόνο ΜΜΕ, πραγματοποιώντας ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά "μπαμ" των τελευταίων ετών.
Ο Αργεντινός άσος πέρασε χθες από ιατρικές εξετάσεις στη Μαδρίτη παρουσία των αξιωματούχων της Γιουβέντους, Φάμπιο Παράτιτσι και Μπέπε Μαρότα και σήμερα αναμένεται να υπογράψει και να ανακοινωθεί. Η Corriere della Sera, μάλιστα, γράφει πως ο ποδοσφαιριστής έχει νοικιάσει ήδη διαμέρισμα στο Τορίνο.
Ο 28χρονος επιθετικός θα υπογράψει έως το 2020, με απολαβές 7,5 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου του!
Να τονίσουμε ότι, πλέον, ο Ιγκουαίν «πιάνει» τον Ρονάλντο στη 2η θέση των πιο ακριβών μεταγραφών στην ιστορία του ποδοσφαίρου (94 εκατ. είχε «σκάσει» και η Ρεάλ στη Γιουνάιτεντ για να πάρει τον Πορτογάλο). Πιο ακριβή παραμένει του Μπέιλ, με τη «βασίλισσα» να δίνει 100 εκατομμύρια στην Τότεναμ το 2013. Στην κορυφή της λίστας αναμένεται να περάσει ο Πογκμπά, καθώς μετά και από τη μεταγραφή του Ιγκουαΐν στη Γιούβε, φαντάζει ακόμη πιο πιθανό το ενδεχόμενο να πουληθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γάλλος μέσος.
Ο Ιγκουαΐν σκόραρε 71 γκολ σε 94 αγώνες με τη Νάπολι, όπου αγωνίστηκε από το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου